HR-medewerker

Jouw baan als HR-medewerker bij Persoonality

Heb jij iets met ondernemend Nederland? Mooi, want als HR-medewerker bij Persoonality (onderdeel van Timing) ontzorg jij diezelfde ondernemers. Met jouw positieve instelling ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en payrollkracht. Je bent een kei in relatiebeheer, bent sociaal en betrokken. Jouw focus ligt op administratieve werkzaamheden, contact onderhouden met de klant en salarisadministratie. Je start nieuwe klanten op, geeft voorlichting aan klanten en payrollkrachten en bent bezig met administratief werk: het maken van contracten, salarisregistratie, urenverwerking en verzuimmeldingen. Je beheert jouw eigen klantenportefeuille en bezoekt jouw klanten regelmatig. Dit maakt het werk enorm veelzijdig en afwisselend. Als HR-medewerker heb jij al HR-kennis in huis of kun je direct starten vanuit jouw opleiding en werkervaring opdoen waar je de rest van je carrière iets aan hebt.
De diversiteit in klanten èn werkzaamheden maakt mijn dynamische baan super uitdagend. Ik ben er trots op om in een geweldig team voor Persoonality te werken!
Maureen Wolbers, HR-medewerker Persoonality

Wat doet een HR-medewerker bij Persoonality?

Onze HR-medewerkers zijn hét aanspreekpunt voor de klant en payrollkracht. Jouw functieprofiel is uiteenlopend en jouw taken variëren per dag. Als HR-medewerker houd jij je onder andere bezig met:

Arbo-regels, verzuimmanagement en re-integratievraagstukken.

Jij bent een kei in relatiebeheer, je bent sociaal en betrokken. Iets leren over een cao, arbo-regels of een medewerker helpen met verzuim? Met jouw hulpvaardige instelling ben jij aan de telefoon altijd vriendelijk en behulpzaam. Je bent een puzzelaar en houdt van het uitzoeken van vraagstukken over bijvoorbeeld wetswijzigingen, re-integratie en ziekmeldingen. Jij krijgt een voldaan gevoel als je alles goed hebt verwerkt.

Salarisverwerking

Werken betekent geld verdienen. Ook voor jouw payrollkrachten. Jij bent verantwoordelijk voor de uitbetaling van de payrollkracht en het goed administreren van alle gegevens. Jij verwerkt de instroom, maakt de contracten klaar en verlengt deze indien nodig. Jij zorgt ervoor dat alles in de systemen staat zodat het salaris op tijd betaald wordt en bent het aanspreekpunt bij vragen.

Klantbeheer

Zo belangrijk als onze flex- en payrollkrachten zijn voor ons, net zo belangrijk zijn onze klanten. Jij beheert jouw eigen klantenportefeuille en bezoekt jouw klanten regelmatig. Wanneer je start bij Persoonality krijg je hier natuurlijk hulp bij van één van jouw collega’s, maar al snel ga je er lekker zelf op uit. Met jouw eigen klanten stem je af wat de behoefte is, waar jij kunt ondersteunen. Je adviseert de klant op gebied van juridische, personele en administratieve zaken en zorgt ervoor dat je proactief bezig kunt zijn en problemen bij de klant zelfstandig kunt oplossen.

Onze sfeer

Hoe word je HR-medewerker?

Als HR-medewerker kun je bij ons aan de slag vanuit uiteenlopende HR-studieachtergronden (bijvoorbeeld HRM, HR of P&O). Als je een mbo of hbo-diploma opzak hebt kun je solliciteren op deze baan met betekenis.

Over welke competenties beschikt een HR-medewerker?

Wil je erachter komen of jij een type bent voor deze functie? We vinden het belangrijk dat onze HR-medewerkers nauwkeurig en accuraat zijn, goede communicatieve vaardigheden hebben, punctueel, praktisch en enthousiast zijn. Herken je jezelf in deze competenties?

 • Nauwkeurig en accuraat. Je kunt nauwkeurig werken. Jij bent verantwoordelijk voor de correcte uitbetaling van de payrollkracht en bent goed op de hoogte van de wet- en regelgeving, zodat je vragen van jouw payrollkrachten en klanten goed kunt beantwoorden.
 • Communicatief vaardig. Omdat jij zowel veel met jouw payrollkrachten als klanten in gesprek bent is jouw communicatieve vaardigheid jouw visitekaartje.
 • Punctueel. Je bent stipt, je komt je afspraken na en doet wat je zegt.
 • Praktisch ingesteld. Je maakt je de systemen snel eigen en hebt een groot zelfstartend vermogen.
 • Enthousiast. Last but not least, als HR-medewerkers ga je sociaal te werk en zorg je ervoor dat je zowel de payrollkracht als klant met jouw aanstekelijke enthousiasme voor je wint. Jij hebt die gunfactor. Jij bent een fijne persoon om mee te sparren over verschillende onderwerpen op gebied van payrolling.

Wat verdient een HR-medewerker?

We kunnen er wel omheen draaien, doen we liever niet. Werken betekent geld verdienen. Daarom betalen wij jou een markconform salaris dat past bij je functie. Als startende HR-medewerker kan je rekenen op een bruto maandsalaris van €2380,- tot €3510,- afhankelijk van jouw ervaring.

Naast je salaris bieden wij je nog veel meer. Als HR-medewerker bij Persoonality val jij onder de overkoepelende organisatie Timing. We investeren in onze mensen. Dat vinden wij belangrijk. Jij maakt als medewerker van Timing het verschil, voor onze flex- en payrollkracht, onze klant en voor jezelf. Werk je bij Timing dan staan waardering en vrijheid voorop. Bij Timing werk je hard, maar wij vinden het ook belangrijk dat je er een lekker leven op nahoudt. Daarom ben je vrij op je verjaardag, kun je kiezen uit 13 ADV dagen (bovenop je 25 vakantiedagen) of meer loon. En als kers op de (verjaardags)taart verlengen wij bij goed functioneren na twee maanden proeftijd jouw bepaalde tijd contract voor onbepaalde tijd. De fitnessvergoeding mogen wij ook niet vergeten.

Aan ontwikkelmogelijkheden ook geen gebrek. Geef je carrière een boost met verschillende opleidingsprogramma’s die we aanbieden. Ook als je langer bij ons werkt zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Meer weten? Hier vind je alles over leren en ontwikkelen bij Timing (link naar pagina).

Wat zijn doorgroeimogelijkheden van een HR-medewerker?

Bij Timing weten we dat talent onmisbaar is voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou. Als HR-medewerker kun je veel leren over het HR-vak. Je kunt binnen Persoonality jouw talenten inzetten. Als HR-medewerker word jij ingewerkt in jouw eigen team en werk je nauw samen met je collega’s.

Samen met jouw manager stel jij doelstellingen op die je op vaste momenten in het jaar toetst. Waar loop je tegenaan en wat is jouw rol in het team? Je kunt je zo ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

 • Binnen de functie kun je doorgroeien van junior, naar medior, naar senior HR-medewerker. Je wordt een echte sparringspartner voor de klant. Iemand waar je op kunt bouwen, een kenniseigenaar van de arbeidsmarkt met alle wet- en regelgeving. Jij bouwt hiermee een stabiele basis, ook voor jouw eigen toekomst. En groei je door dan zit daar ook een mooie salarisstap aan vast. 
 • Als HR-medewerker bij Persoonality val jij onder de overkoepelende organisatie Timing. Ligt jouw talent ergens anders? Binnen Timing kun je de overstap maken naar bijvoorbeeld een managementfunctie of een andere functie op het hoofdkantoor. Spreek uit waar jouw ambities liggen en jouw talenten blijven niet onopgemerkt.

Werken met een enthousiast team collega’s en samen zorgen voor een optimale dienstverlening voor onze klanten en medewerkers, dat is waar we iedere dag voor gaan bij Persoonality.

Bjorn Roeloffzen, Vestigingsmanager Persoonality

Met wie werk je samen als HR-medewerker?

Bij Timing en Persoonality vinden we waardering erg belangrijk. Dit zie je ook terug in de betrokken sfeer met jouw collega’s. Je werkt als HR-medewerker samen met:

 • Jouw eigen team met collega HR-medewerkers. 
 • Jouw leidinggevende; hij of zij zorgt voor coaching van het team en beheert de klanten op tactisch en strategisch niveau.

Daarnaast werk jij samen met jouw collega’s van het hoofdkantoor in Apeldoorn. Daar werken de supportafdelingen. Dit zijn jouw collega’s die je kunnen helpen met jouw vragen over bijvoorbeeld verzuim van een payrollkracht, de verloning of juist jouw eigen contract. Je staat hierin nooit alleen en in een organisatie waar bijna 1000 collega’s werken, is er altijd wel een helpende hand.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Als HR-medewerker kun je aan de slag bij één van onze payrollvestigingen gelegen door heel Nederland. Hier werk je samen met een klein team van directe HR-collega’s.

Waarom HR-medewerker worden bij Persoonality?

Omdat payrolling onmisbaar is. Werken bij Timing en Persoonality betekent werken met mensen. Met onze flex- en payrollkrachten en onze klanten. Voor klanten is payrolling cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En jij kunt daar ook een waardevolle bijdrage aan leveren.

Wij zijn een familiebedrijf en zetten ons al meer dan 25 jaar in voor uitvoerend werk. Jij helpt onze payroll- en flexkrachten aan een betere toekomst met perspectief op een vaste baan en jij helpt onze klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Enthousiast? Bekijk al onze HR-vacatures bij Persoonality.

HR-vacatures

Agenda van een HR-medewerker

Tijd
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
Maandag

Dagstart

 1. Samen met mijn team neem ik de werkweek door.
Telefonisch contact met de klant
Gezamenlijke lunch met collega's!

Verloning

 1. Maandag, dinsdag en woensdag staan centraal voor de verloning. Een belangrijk deel van mijn baan!
Klantbezoek!
Administratie
Dinsdag
Administratie
Telefonisch contact met payrollkrachten
Gezamenlijke lunch met collega's!

Verloning

 1. Maandag, dinsdag en woensdag staan centraal voor de verloning. Een belangrijk deel van mijn baan!
Woensdag
Telefonisch contact met payrollkrachten

Klantbezoek!

 1. Ik, of mijn collega's van de buitendienst, bespreken met een van mijn klanten het verzuimpercentage en de voortgang.
Gezamenlijke lunch met collega's!
Administratie van contractverlengingen

Verloning

 1. Maandag, dinsdag en woensdag staan centraal voor de verloning. Een belangrijk deel van mijn baan!
Donderdag

Voortgangsgesprek met mijn manager

 1. Samen met mijn manager kijk ik of ik op schema loop en mijn doelen voor dit jaar ga behalen.
Telefonisch contact met de klant
Gezamenlijke lunch met collega's!
Gezamenlijk teamoverleg
Telefonisch contact met payrollkrachten
Contact over langdurig verzuim
Vrijdag
Administratie
Telefonisch contact over nieuwe cao

Gezamenlijke lunch met collega's!

 1. Lekker uitgebreid lunchen om het weekend alvast in te luiden!

Administratie

 1. Ik houd het systeem op orde en verwerk contracten, ziekmeldingen en vakantieaanvragen.

 

Borrel!
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.