Management

Management bij Timing

Iedere dag werken we bij Timing aan een schitterend doel: flexkrachten en klanten verbinden. Dit is onze passie. We gaan voor niets minder dan een perfecte match. En voor het vinden van een perfecte match zijn onze medewerkers essentieel. Als zij de vrijheid voelen om het beste uit zichzelf te halen zien we dit terug in de resultaten die we boeken. Hier kom jij om de hoek kijken. Jij bent de motivator, inspirator, de drijvende kracht achter het team dat je coacht.

Als je weet wat je talent is en dat optimaal weet in te zetten, dan komt alles in een stroomversnelling. Talent without hard work is nothing!

Murat Atici, Business Director Zuid

Wij geven je de vrijheid om jouw team of vestiging in te richten zoals jij dat wilt. Zo zorg je er samen met je team voor dat doelen worden behaald en onze belangrijkste waarden worden nageleefd voor een optimale prestatie. Bij ons gaat het om actie en daadkracht. Om nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Jij weet dat het niet alleen gaat om de keiharde cijfers, maar ook om werkgeluk. Wij werken met mensen, niet met nummers. Zo behandel jij iedere collega uit je team ook, want je team is zo sterk als de zwakste schakel. Als manager begrijp jij dat als geen ander.

Werken bij Timing betekent werken aan een flinke ambitie: de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland worden. Wij zijn er om je hierin bij te staan. Dankzij trainingen, bijeenkomsten en interne sessies helpen we je om van je team een geoliede machine te maken. En vergeet alle inspirerende collega's niet waardoor je wordt omringd. Je staat er nóóit alleen voor. Jij haalt energie uit het coachen en motiveren van mensen. Want jij bent motivator en inspirator pur sang. Of dat nou is in je functie als regiomanager, operationeel manager, business manager of in één van onze andere managementfuncties.

Ik vind het te gek om te zien hoe dat wat we dagelijks gewend zijn, tot stand komt. Van voedselproductie, zware industrie en afvalverwerking tot de grootste distributienetwerken, Timing zit overal. Vol trots, maar zonder er over op te scheppen.
 

Pim van der Hoorn, Manager Innovatie

Wij zijn Timing

Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Wij zijn al 30 jaar specialist in uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Dat Nederland niet stil komt te staan. Dit kunnen we niet alleen, maar doen dit met ruim 900 gemotiveerde collega’s verspreid over vestigingen in het hele land. Samen zijn wij Timing.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures. Of maak een job alert aan.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.