Sales & accountmanagement

Sales & accountmanagement bij Timing

Bij Timing gaat het om actie en daadkracht, om de dingen écht voor elkaar krijgen. En laat daar nou net jouw kracht liggen. Zo belangrijk als onze flex- en payrollkrachten zijn voor ons, zo belangrijk zijn onze klanten ook. We werken samen met de mooiste organisaties, van wereldwijde merken tot regionale en lokale grootheden. Klanten waarmee wij werken weten wat ze aan ons hebben en wij aan hen. Heeft de klant een probleem? Los je op. Heeft de klant iets nodig? Regel je. Dit doen we zo snel mogelijk, zodat onze klanten weer kunnen doen wat ze het liefste doen, ondernemen.

Werken met mooie klanten en prospects. Ik heb alle vrijheid in mijn werk, heerlijk. Hard werken en fouten maken mag. Ik werk samen met collega’s die er 100% voor gaan, dat is Timing voor mij.
Frank Letteboer, Commercieel Manager

Jij kent ons verhaal. Sterker nog, jij bent ons verhaal. Jij weet precies hoe jij ons verhaal verkoopt aan nieuwe klanten. Niet alleen vanwege je ijzersterke commerciële instelling, maar ook omdat jij gelooft in dat wat wij doen. En belangrijker nog, waarom wij doen wat we doen. Met onze ruime ervaring in uitvoerend werk weten wij hoe dit soort bedrijven te werk gaan in de markt waarin zij zich begeven. Jij luistert, vraagt en observeert, en weet daardoor precies wat de klant wil. Jij weet hoe belangrijk het is dat onze klanten hun klanten tevreden houden.

Om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt uitvoeren als sales representative, key accountmanager of sales manager zorgen we ervoor dat jij altijd iets te vertellen hebt. We blijven áltijd innoveren, inspireren en verrassen. Ook als de klant hier niet om vraagt.

Bij Timing krijg ik de vrijheid om mijn functie in te vullen zoals ik dat wil. Die vrijheid, de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en de gezelligheid met collega's maakt dat Timing een prachtig bedrijf is om voor te werken
Jasper Strijker, Sales Manager

Wij zijn Timing

Werken bij Timing betekent werken bij een familiebedrijf dat zich al 30 jaar inzet voor uitvoerend werk. Wij zijn groot geworden in uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Dat Nederland niet stil komt te staan. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s en een landelijk netwerk van vestigingen doen wij er alles aan om klanten en flexkrachten samen te brengen. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Wij zijn Timing.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures. Of maak een job alert aan.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.