HR

HR bij Timing

Onze 900 collega’s bepalen ons succes. Zij vormen het hart van Timing. Van onze inhouse intercedent bij de klant tot onze facilitair medewerker op het hoofdkantoor: er is nooit slechts één persoon verantwoordelijk voor succes, we doen het samen. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken. Niet u vraagt en wij draaien, maar gezamenlijke verantwoordelijkheid. Daarom hebben we jou nodig.

Jij scout de allerbeste mensen en helpt ze om nog beter te worden. Jij zorgt voor het aantrekken, behouden en belonen van onze (nieuwe) collega’s. Elke dag opnieuw. Dat is waar jij energie van krijgt en graag je bed voor uitkomt. Onze cultuur is belangrijk voor ons. Wij zijn een familiebedrijf, alweer 30 jaar. Dat voel je in alles wat we doen en dat willen we graag zo houden. Jij zorgt er daarom binnen HR voor dat nieuwe medewerkers tijdens hun inwerktraject meegenomen worden in de Timing-cultuur. Ook op administratief gebied zorg je dat het proces voor nieuwe collega’s goed verloopt door bijvoorbeeld het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Je houdt je bezig met salarisadministratie, verlofregelingen en (onboarding)trainingen. Wetswijzigingen en interne aanpassingen in het beleid lopen ook via HR. Sterker nog, je ontwikkelt ze met je collega’s en communiceert de wijzigingen naar het hele bedrijf. Zo verbinden we niet alleen flexkrachten en klanten, maar ook onze eigen collega’s aan Timing.

Het mooie aan mijn HR rol vind ik dat je de verbindende factor kan zijn tussen vele verschillende collega’s, op elk niveau kan sparren met hen en hen kan begeleiden waar nodig.

Jennifer Rikkert, Junior HR Business Partner Timing

Wij zijn Timing

Word jij onze nieuwe corporate recruiter, HR business partner, HR-medewerker? Of word jij misschien onze nieuwe salarisadministrateur, medewerker verzuim of learning & development specialist? Iedereen binnen HR heeft zijn eigen expertise. Er zit altijd wel een geschikte HR functie voor je bij.

Ligt jouw passie bij zowel HR als bij klantcontact, dan kan je bij ons ook aan de slag als HR-medewerker voor één van onze payroll klanten. We werken samen met de mooiste organisaties, van wereldwijde merken tot regionale en lokale grootheden. Klanten waarmee wij werken weten wat ze aan ons hebben en wij aan hen. We nemen de HR werkzaamheden van onze klanten over, zodat zij weer kunnen doen wat ze het liefste doen, ondernemen.

Wat je ook kiest, je komt te werken bij een hecht familiebedrijf. Wij zijn groot geworden in uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Dat Nederland niet stil komt te staan. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s en een landelijk netwerk van vestigingen doen wij er alles aan om klanten en flexkrachten samen te brengen. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Wij zijn Timing.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures. Of maak een job alert aan.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.