ICT, digital & innovatie

ICT, digital & innovatie bij Timing

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Onze arbeidsmarkt verandert. Digitalisering en automatisering beheersen vrijwel alle sectoren en hebben grote impact op de gevraagde skills van medewerkers in organisaties. Nieuwe banen worden gecreëerd, zoals dronebestuurders en ontwikkelaars van apps. Dit vraagt om andere competenties, om een andere manier van werken, innoveren en creëren. Kortom, dit vraagt om een innoverende blik op de arbeidsmarkt. En dat is precies waar jij je dagelijks mee bezig houdt.

Een traditionele leverancier van uitvoerend personeel zijn we niet meer. Ons landschap is digitaal, passend bij de tijd van nu. Uitvoerend werk maken we smarter voor onze flex- en payrollkrachten, klanten én voor onszelf dankzij nieuwe technieken en innovaties. Gelukkig is dit waar we goed in zijn. Hopelijk jij ook. Dan is werken binnen het vakgebied ICT, digital & innovatie dé volgende stap in je carrière. Hier werk je namelijk van idee tot concept naar uitwerking en implementatie van nieuwe diensten, nieuwe technologieën of nieuwe verdienmodellen voor onze drie doelgroepen.

Bij Timing word ik continu uitgedaagd en leer ik iedere dag weer iets nieuws. Samen met mijn leuke collega’s maak ik het verschil. Het geeft heel veel voldoening om dat terug te zien.

Sander Biesmans, Product Owner Skillzilla

Wij zijn Timing

Werken bij Timing betekent werken aan een flinke ambitie: de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland worden. En dat is waar jij aan bijdraagt, of dat nou is in jouw rol als online marketing specialist, product owner, projectleider, IT-specialist of applicatiebeheerder. Binnen het vakgebied ICT, digital & innovatie blijven we áltijd innoveren, inspireren en verrassen. Ook als er niet om gevraagd wordt. Of jij je nou bezighoudt met de online instroom van flexkrachten, de doorontwikkeling van de Timing app of de optimalisatie van de online customer journey – we zetten áltijd die extra stap.

Bij Timing zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Als je goede ideeën hebt, dan krijg je de ruimte om die ideeën verder uit te werken. De vrijheid die ik hierin krijg en voel vind ik heel belangrijk.

Wilmer Stegink, Product Owner Timing.nl

Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Wij zijn al 30 jaar specialist in uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Dat Nederland niet stil komt te staan. Dit kunnen we niet alleen, maar doen we met ruim 900 gemotiveerde collega’s verspreid over vestigingen in het hele land. Samen zijn wij Timing.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures. Of maak een job alert aan.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.