Leren & ontwikkelen

Investeren in talent

Al onze klanten hebben één duidelijk doel voor ogen: het zo snel mogelijk vinden van de juiste mensen op de werkvloer. Mensen maken het verschil in organisaties. Dat is waar we van overtuigd zijn. We helpen onze klanten en flexkrachten met veel meer dan alleen het regelen van werk. We helpen waar nodig bij verzuim en re-integratie, wervingscampagnes, personeelsplanning, kostenbesparing door productiviteitsverbetering en veel meer. Dit betekent dat we moeten samenwerken. Welke functie jij ook hebt binnen Timing, van intercedent tot data analist, wij werken allemaal samen aan onze belangrijkste ambitie: de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland worden.

Al onze Timing collega’s hebben één ding gemeen: de ultieme drive om alles uit elke dag te halen. Voor onze flex- en payrollkrachten, onze klanten en voor onszelf. Dit betekent dat wij onszelf altijd blijven uitdagen en ontwikkelen. Immers, stilstand is achteruitgaan. Wij stimuleren je om te groeien in je functie, maar ook als persoon. Bij Timing weten we dat talent onmisbaar is voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou vanaf je allereerste werkdag. Ons interne onboardingsprogramma leert je alle ins en outs van het uitzendvak, neemt je mee in onze cultuur en stimuleert je om alles uit jezelf te halen. Ook als je langer bij ons werkt zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Timing helpt jou om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt het vertrouwen om jezelf te ontwikkelen en te groeien als mens.
Iris van Erven, Senior Intercedent

Een goed begin is het halve werk

Wij begrijpen dat de eerste stappen in een nieuwe baan best spannend kunnen zijn. Daarom begeleiden we jou vanaf je allereerste werkdag, stap je in ons interne onboardingsprogramma en leren wij je alle ins en outs die je nodig hebt om het állerbeste uit jezelf te halen.

Jump!
Klaar voor de leukste baan van je leven? Jump!-start dan nu je Timing carrière in met ons eigen onboardingsprogramma. Je start samen met andere nieuwe collega’s in een groep. Je leert alle ins en outs van het uitzendvak, raakt geïnspireerd door je collega’s en wordt verliefd op onze cultuur. Althans, dat hopen we. Kom je werken als intercedent, sales representative of recruiter op één van onze (inhouse)vestigingen, dan vertellen wij je ook alles over het behalen van je SEU en VIL VCU-diploma. En dit alles op onze kosten en onder werktijd. Lekker toch?

SEU
Door het behalen van jouw SEU-diploma laat jij ons zien dat je expert bent op het gebied van flexibele arbeid. Jij kunt ons alles vertellen over de nieuwste wet- en regelgeving in de flexbranche, je weet hoe je onze flexkrachten goed kunt begeleiden en acteert als sparringspartner voor onze klanten.

VIL VCU
Als intercedent heb jij de verantwoordelijkheid om jouw flexkrachten in te lichten over veiligheid op de werkvloer. Wij vinden het belangrijk dat jij, als intercedent, je VIL VCU behaalt. Is het dragen van een mondkapje of helm verplicht? Geef jij antwoord op. Welke type veiligheidsschoenen is verplicht? Weet jij. Er is voor ons niets zo belangrijk als de gezondheid en veiligheid van onze flexkrachten op de werkvloer.

Onboarding voor managers
Je bent motivator, inspirator, de drijvende kracht achter het team dat je coacht. Naast Jump! start je samen met collega-managers in een eigen intervisiegroep. Door het stellen van de juiste vragen en het delen van ervaringen leer je van elkaar, daag je elkaar uit en haal je het allerbeste uit jezelf en je team. Kom je niet uit de uitzendbranche? Geen probleem, wij helpen je snel up-to-speed met het behalen van je SEU-opleiding op strategisch niveau, zodat zowel jij als je team expert zijn op het gebied van flexibele arbeid.

Bij Timing bepaal jij het tempo van je eigen groei en ontwikkeling. Wij halen onze kracht uit het persoonlijk maken van relaties met flexkrachten en klanten. Wij krijgen alle ruimte om ons zelf te zijn, ideeën te delen en in de praktijk toe te passen. 
Demet Demirtas - Dereli & Seyde Kara, Senior Recruitment Specialist & Consultant

Doorleren bij Timing

Bij ons kan je veel leren. Van je collega’s, je manager, van je flex- en payrollkrachten en klanten. Bij Timing krijg je de vrijheid om jouw werk en carrière in te richten zoals jij dat wilt. Want wij geloven in de kracht van ondernemerschap. Daarom bieden wij volop ontwikkel- en trainingsmogelijkheden aan die je kan volgen waar en wanneer jij dat wilt.

Goodhabitz
Maak onbeperkt gebruik van meer dan honderd onlinetrainingen. Van een basiscursus BHV, een Microsoft Office training of een doelgericht werken cursus, voor elk wat wils. Met één klik op de knop start jij je training of cursus. Keuzestress? Geen probleem. Kijken we samen naar.

BOOST
Bij Timing krijg je de vrijheid om jouw functie vorm te geven. Met BOOST, ons eigen ontwikkelprogramma, bieden wij je verschillende ontwikkelmogelijkheden. Ook als je al wat langer bij ons werkt. Je bent nooit uitgeleerd. Bijvoorbeeld een training adviesvaardigheden of Persoonlijk leiderschap, jij ontwikkelt talenten waarvan je nog niet wist dat je ze had. BOOST bestaat uit e-learning modules, een praktijkopdracht en trainingsdagen.

Timing is een mooi, dynamisch familiebedrijf. Ik krijg veel energie van mijn team en de resultaten die uit goede samenwerking voortvloeien. Al sinds mijn eerste dag Timing voel ik mij thuis bij Timing.

Amir Cehic, Regiomanager Brabant Middenwest

Jouw unieke carrièrepad

Al onze Timing collega’s hebben één ding gemeen: de ultieme drive om alles uit elke dag te halen. Voor onze flex- en payrollkrachten, onze klanten en voor onszelf. Dit betekent dat wij onszelf altijd blijven uitdagen en ontwikkelen. Immers, stilstand is achteruitgaan. Wij stimuleren je om te groeien in je functie, maar ook als persoon. Bij Timing weten we dat talent onmisbaar is voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou vanaf je allereerste werkdag.

Een mooie carrière bij Timing begint met het begrijpen van de essentie van ons bedrijf: de uitzendbranche. Daarom leren wij je alle ins en outs van het uitzendvak. Ontwikkeling zit immers niet alleen in een nieuwe functie, maar ook in verdieping of verbreding van je huidige functie. Ga je goed? Dan word je beloond met een promotie. Groei je door? Lekker, ontvang je een mooie salarisstap.

Bij Timing krijg je de vrijheid om jouw carrière in te richten zoals jij dat wilt. Want wij geloven in de kracht van ondernemerschap. Wij weten dat talent onmisbaar is voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou vanaf je allereerste werkdag tot jouw allerlaatste werkdag.

Wij zijn Timing. Wie ben jij?

Kom jij ons versterken?

Teamlead programma
Altijd al de droom gehad om leiding te geven? Dat kan geregeld worden. Vanuit jouw rol als (inhouse) intercedent kan je doorgroeien naar de rol van teamlead. Als teamlead ondersteun je jouw manager en zorg je samen met het team dat doelen worden behaald en onze belangrijkste waarden worden nageleefd. Wij stomen je klaar met ons eigen ontwikkelprogramma, waarbij gedurende een jaar samen met andere (potentiële) teamleads wordt getraind en begeleid. Het programma bestaat uit een aantal trainingsdagen, praktijkopdrachten en intervisiegroepen. Bij Timing geloven we in talent. Jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen, wij investeren daar net zo veel in als jijzelf.

HARRIE - Training tot interne jobcoach
Mensen maken het verschil in organisaties. Daar zijn we van overtuigd. Daarom besteden we extra veel tijd en oprechte aandacht aan het begeleiden en ontwikkelen van onze flexkrachten. Wie kunnen dit het allerbest? Juist, onze eigen Timing collega’s. Daarom hebben wij HARRIE in het leven geroepen, onze training tot interne jobcoach. Je leert alles over het plaatsen en begeleiden van flexkrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je stimuleert ze, moedigt ze aan, bent eerlijk en biedt áltijd een luisterend oor. Een functie met impact. Impact op de flexkracht, de maatschappij én jezelf.

HARRIE is een tweedaagse erkende opleiding. HARRIE staat voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.