Intercedent & recruiter

Intercedent & recruiter bij Timing

Werken bij Timing betekent werken met mensen. Mensen maken het verschil in organisaties. Dat is waar we van overtuigd zijn. Daarom werken we elke dag aan een schitterend doel: flexkrachten en klanten verbinden. En dat is precies waar jij van onschatbare waarde bent. Je koppelt productiemedewerkers, bezorgers en schoonmakers aan bedrijven die zitten te springen om werknemers. Is er een match? Dan bezorg je de flexkracht een bestaan dat ertoe doet en onze klant een gemotiveerde werknemer. Op onze beurt bezorgen wij jou een baan waarin je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je werk naar eigen inzicht te doen. Klinkt goed toch?

Om aan de behoeften van onze flexkrachten en klanten te voldoen, gebruiken we hun inzichten om ons werk nóg beter te doen. Om ze te ondersteunen in dat wat ze nodig hebben, wat ze belangrijk vinden en waar hun hart sneller van gaat kloppen. Elke dag opnieuw. Want in jouw vakgebied gaat het om actie en daadkracht, om de dingen écht voor elkaar te krijgen. Om het volledig inleven in de klant en flexkracht. Voor hen doen wij wat we doen. En daar zijn we trots op.

Wij vinden jouw persoonlijkheid en drive belangrijker dan je kennis of achtergrond. Of dat nou is in je functie als inhouse intercedentintercedentcommercieel recruiter of HR-medewerker, jij bent verbinder pur sang. Dat is waar jij graag je bed voor uitkomt. Waar je energie van krijgt.

Bij Timing krijg ik écht de kans om mezelf verder te ontwikkelen. De lijntjes zijn kort en ik krijg veel vrijheid in mijn werk. Bovendien heb ik de allerleukste collega’s die mijn werk nóg leuker maken.

Daphne Kammeraat, Intercedent

Wij zijn Timing

Werken bij Timing betekent werken bij een familiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar inzet voor uitvoerend werk. Wij zijn groot geworden in uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Dat Nederland niet stil komt te staan. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s en een landelijk netwerk van vestigingen doen wij er alles aan om klanten en flexkrachten samen te brengen. Wij zijn onderdeel van de ADG dienstengroep en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Wij zijn Timing.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures. Of maak een job alert aan.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.