Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij investeren in onze mensen. Dat vinden we belangrijk. Jij maakt als medewerker van Timing het verschil, voor onze flex- en payrollkracht, onze klant en voor jezelf. Jij bepaalt mede het succes van ons bedrijf. Daar werk je hard voor en dat waarderen we. Daarom zorgen wij goed voor jou en ben je bij Timing verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Omdat jij het verdient

Inkomen
We kunnen er wel omheen draaien, doen we liever niet. Werken betekent geld verdienen. Daarom betalen wij jou een marktconform salaris dat past bij je functie. Naast je salaris bieden wij mogelijkheden voor leuke extra’s boven op je salaris zoals onze bonus, winstdeling en een netwerkbonus. Hard werken, betekent goed beloond worden. Afhankelijk van jouw functie, de behaalde doelen van je team en het bedrijfsresultaat, ontvang jij een leuke bonus aan het eind van het jaar. Een jaar met winst? Voor jou dus ook. Afhankelijk van een aantal voorwaarden kun je rekenen op 2 procent winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Hoe onze netwerkbonus werkt? Heel simpel. Draag jij een nieuwe talentvolle collega aan, dan word je beloond met een leuke bonus.

Pensioen
Werk je bij Timing, dan ben je ook verzekerd van een goed pensioen. Je doet mee aan de pensioenregeling van Centraal Beheer. Jij hebt altijd inzicht in je eigen pensioen en wat dit voor jou betekent. Er is geen verplichte eigen bijdrage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om extra in te leggen voor je pensioen.

Wat je van ons krijgt

Wij investeren in onze mensen. Dat vinden we belangrijk. Jij maakt als medewerker van Timing het verschil, voor onze flex- en payrollkracht, onze klant en voor jezelf. Timing heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden; iets wat je niet snel bij een ander bedrijf vindt.

Netto vergoedingen
Verjaardagsdag
Fijne werksfeer
Ontwikkelmogelijkheden

Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB)

Bij Timing kennen wij flexibele arbeidsvoorwaarden. Je keuzes maak je zelf. Zodat je je arbeidsvoorwaarden op maat kunt samenstellen. Arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie en voorkeur. Het FAB bestaat uit 8% vakantiegeld, 5 bovenwettelijke verlofdagen (1,92%) en 13 ADV dagen (5%).

Je kunt bijvoorbeeld fiscaal vriendelijk producten kopen van je bovenwettelijke dagen en/of van je vakantiegeld. Denk aan een smartphone, laptop, smartwatch, (elektrische) fiets, zonnepanelen, zit-sta bureau of abonnementen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ook kun je extra vakantiedagen kopen of een opleiding volgen die je altijd al hebt willen doen. Je vakantiegeld laat je uitbetalen op het moment dat jij dat zelf wilt.

Verjaardagsdag

Wij houden wel van een feestje. Daarom krijg jij een extra vrije dag op je verjaardag. Deze éxtra vrije dag neem je op in de week van je verjaardag. Om bijvoorbeeld je feestje voor te bereiden of je kater te verwerken. It’s your choice.

Laten we het vieren

Wij houden wel van een feestje. Hadden we dat al gezegd? Daarom grijpen we elke gelegenheid aan om een feestje te vieren. Van zomerborrels tot vrijmibo-s en van Kerst tot Sinterklaas. Met als kers op de taart, ieder jaar een grandioos Timing feest voor alle medewerkers

 

Ook als het gaat om jou als persoon vinden we het belangrijk om feestjes te vieren. Ben je jarig? Vieren wij. Ga je trouwen? Vieren wij. Geboorte van je eerste, tweede, derde of zelfs vierde of vijfde kind? Vieren wij. Bij Timing blijft niets onopgemerkt. We vieren alles.

Groei en ontwikkeling

Bij Timing weten we dat talent onmisbaar is voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou vanaf je allereerste werkdag. Geef je carrière een boost met de verschillende opleidingsprogramma’s die we binnen Timing aanbieden. Ons interne ontwikkelingsprogramma leert je alle ins en outs van het uitzendvak, neemt je mee in onze cultuur en stimuleert je om alles uit jezelf te halen. Ook als je langer bij ons werkt zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Meer weten? Hier vind je alles over leren en ontwikkelen bij Timing.

Vrije tijd en gezondheid staan hoog in het vaandel bij Timing. Ik heb ruimschoots de keuze uit ADV dagen, mijn sportabonnement wordt deels betaald én ik ben vrij op mijn verjaardag.

Robin Stoks, Brand Manager Persoonality

Gezond leven

Jouw gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom geven wij je alle ruimte om de allerbeste versie van jezelf te worden én te blijven. 

Het hele jaar door organiseren we allerlei leuke activiteiten, waaronder sportevenementen zoals het Timing voetbaltoernooi. Daarnaast bieden we workshops en webinars voor persoonlijke ontwikkeling, evenals een uitgebreid aanbod van e-learnings op het gebied van mentale gezondheid. Of je nu je sportieve doelen nastreeft, aan innerlijke groei werkt of je mentale veerkracht wilt versterken, wij zijn een organisatie die gedijt op positieve energie en welzijn. 

En daarnaast kennen we binnen Timing een Fietsregeling. Wij willen jou graag stimuleren om met de fiets naar het werk te gaan. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Nieuwe fiets nodig? Dan zit je bij Timing goed!

Reis- & werkgemak

Er zijn verschillende manier om naar je werk te reizen: met de fiets (doen!), de auto of het OV. Waar je ook voor kiest, bij Timing compenseren we jouw reiskosten. Afhankelijk van je functie heb je recht op een NS Business Card of leaseauto. Kom je met eigen vervoer (yes, ook met je fiets) en woon je 5 kilometer of meer van je werklocatie? Dan kom je in aanmerking voor onze mobiliteitsregeling en heb je recht op een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

Leaseauto
Afhankelijk van jouw functie kom je in aanmerking voor een leaseauto bij Timing.

Telefoon & laptop
Kom je werken bij Timing? Dan krijg jij afhankelijk van jouw functie een telefoon. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je goed bereikbaar bent. Heb je voor je werk ook een laptop nodig omdat je bijvoorbeeld op verschillende locaties werkt? Dan regelen wij die voor je.

Onkostenvergoeding
Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom investeren wij in jou en ontvang jij, afhankelijk van je functie, een vaste onkostenvergoeding per vier weken.

Kom jij ons versterken?

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.