Wij zijn Timing

Wij zijn Timing

Geen eindeloos verhaal over missie, visie en strategie. Wel vertellen we graag wie we zijn en waar we ons bed voor uitkomen. Waar we energie van krijgen. Waarom we de dingen doen zoals we doen. Want daar zijn we trots op, al meer dan 25 jaar.

Bij Timing voel ik mij geen nummer, want er wordt naar je geluisterd. Toen ik het gevoel had dat ik alles wist over mijn functie kreeg ik de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden en extra taken aan te nemen. Dit maakt mijn werk continue uitdagend.
Marciano Pattinasarany, Intercedent

De meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland

We vallen misschien niet altijd op, toch zijn we overal. Wij zijn Timing, al meer dan 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Dat gunnen we iedereen. Daar zijn we groot in geworden. Want werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Werk gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en waardevol zijn voor je omgeving. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten, van productiemedewerkers tot schoonmakers, ervoor dat onze economie blijft draaien. Wij willen uitvoerend werk kleur geven, de waardering geven die het verdient. Want zonder dit werk staat Nederland letterlijk stil. Om de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te zijn, moeten we iedere dag toegevoegde waarde leveren op het gebied van werk. Dit kan alleen als we échte aandacht hebben voor onze flex- en payrollkrachten, voor onze klanten en voor onze eigen medewerkers. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s en een landelijk netwerk van vestigingen doen wij er alles aan om klanten en flexkrachten samen te brengen.

Timing in cijfers

900
Collega's
150+
Vestigingen in Nederland
92%
Van de stagiaires wil bij ons blijven werken
#3
Uitzendbureau van Nederland

Uitzendwerk is onmisbaar

Wij leveren geen handjes, maar werken met mensen. Dat zie en voel je in alles wat we doen. Wij willen klanten beter maken en flex- en payrollkrachten aan een goed leven helpen. Voor veel flexkrachten is uitzendwerk een eerste stap in hun carrière en een opstap naar een vaste baan. Voor klanten is het uitzendwerk cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En jij draagt daaraan bij. Om aan de behoeften van onze flex- en payrollkrachten en klanten te voldoen, gebruiken we hun inzichten om ons werk nóg beter te doen. Om ze te ondersteunen in dat wat ze nodig hebben, wat ze belangrijk vinden en waar hun hart sneller van gaat kloppen. Elke dag opnieuw. Want bij ons gaat het om actie en daadkracht, om dingen écht voor elkaar te krijgen. Nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Om het volledig inleven in de klant en flex- en payrollkracht. Voor hen doen wij wat we doen. En daar zijn we trots op.

Timing biedt mij de kans om mezelf te ontwikkelen in mijn werk,maar ook als persoon. Ze helpen je uit je comfortzone te stappen, waardoor je niet alleen groeit in je werk, maar ook als mens.
Merel Derksen - Jongman, Timing Recruitment Center

De beste leerschool is de praktijk

Het liefst laten wij jou direct de werkvloer op gaan, want de praktijk is immers de allerbeste leerschool. Leren door te doen, te falen en te slagen. Bij Timing krijg je de vrijheid om jouw werk en carrière in te richten zoals jij dat wilt. Want wij geloven in de kracht van ondernemerschap. Niet u vraagt, wij draaien, maar gezamenlijke verantwoordelijkheid. Werken bij Timing betekent werken met meerdere merken. We hebben Timing het uitzendmerk en werkgeversmerk, Persoonality, ons payrollmerk en In Person, ons eigen franchisemerk. Als je aan één van onze collega’s vraagt wat ons zo bijzonder maakt, dan hoor je één antwoord: de ultieme drive om elke dag opnieuw zoveel mogelijk flexkrachten en klanten met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren heeft dat ervoor gezorgd dat we hard zijn gegroeid en behoren tot de top 3 uitzenders van Nederland. We helpen jaarlijks meer dan tienduizend mensen aan werk en werken samen met de grootste merken van Nederland (o.a. ANWB, Wehkamp, PostNL en DHL).

Wij zijn Timing. Wie ben jij?

Kom jij ons versterken?

Maak kennis met onze Corporate Recruiters

Maak kennis met onze recruiters

Tessa van Regteren

Corporate Recruiter Noord Nederland en Flevoland

Richelle van Sterkenburg

Corporate Recruiter Noord Brabant en Limburg

Suzanne de Grood

Corporate Recruiter Hoofdkantoor

Merel van Velzen

Corporate Recruiter Zuid Holland

Danielle Oosting

Corporate Recruiter Drenthe, Overijssel en Persoonality

Samantha van de Schepop

Corporate Recruiter Noord Holland en Gelderland
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.