Wij zijn Timing

Wij zijn Timing
Al 30 jaar specialist in uitvoerend werk. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. We behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland en hebben een stevige positie in payrolling. Ons werk draait om mensen. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s staan wij élke dag klaar voor onze flexkrachten, payrollmedewerkers en klanten. Zodat werk voor iedereen werkt. 

Bij Timing voel ik mij geen nummer, want er wordt naar je geluisterd. Toen ik het gevoel had dat ik alles wist over mijn functie kreeg ik de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden en extra taken aan te nemen. Dit maakt mijn werk continue uitdagend.
Marciano Pattinasarany, Intercedent

Onze merken
Onder Timing vallen meerdere merken. Samen zorgen we dat werk voor iedereen werkt. Dit zie en voel je terug in alles wat we doen. Het is de ambitie van elk merk in onze familie: Timing, Persoonality, In Person en Skillzilla.


Timing uitzendbureau
Timing is het uitzendbureau voor écht werk. Al 30 jaar zijn we specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Wij geloven in de kracht van mensen die doen en maken ons hard voor de waardering van uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat Nederland niet stil komt te staan. Daar zijn we trots op. 
Dit is Timing.

 

Persoonality
Ons verhaal is het verhaal van ondernemers. Mensen met lef. Die niet zijn blijven dromen, maar het daadwerkelijk zijn gaan doen. Samen zorgen we voor het belangrijkste kapitaal van ieder bedrijf: medewerkers. We zorgen niet alleen dat het allemaal goed voor elkaar is, maar dat we ook goed voor elkaar zijn. Door hier aan bij te dragen, krijgen ondernemers alle ruimte om te ondernemen en zo zijn we samen de beste werkgever. 
Dit is Persoonality.

 

Leer ons kennen
Dit zijn wij. En dit is ons verhaal. Wil je ons nóg beter leren kennen? Check al onze verhalen hier 

 

Timing in cijfers

900
Collega's
150+
Vestigingen in Nederland
92%
Van de stagiaires wil bij ons blijven werken
#3
Uitzendbureau van Nederland

Maak kennis met onze Corporate Recruiters

Maak kennis met onze recruiters

Danielle Oosting

Corporate Recruiter

Suzanne de Grood

Teamlead Corporate Recruitment

Richelle van Sterkenburg

Corporate Recruiter
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.