Richelle van Sterkenburg

Richelle van Sterkenburg
Naam: Richelle van Sterkenburg
Mobiel: (06) 3432 9162

Over mij:

Hi, welkom op mijn profiel!

Ik ben Richelle en ik ben ruim 3 jaar werkzaam bij Timing. Ik heb eerst gewerkt als Senior Intercedent voor een MKB locatie van Timing. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van Corporate Recruiter en hou ik mij vooral bezig met het invullen van interne functies zoals Intercedenten, Inhouse Intercedenten en Recruiters. Dus ben je op zoek naar zo’n soort functie? Neem dan contact met mij op zodat ik je kan meenemen in de diverse mogelijkheden bij Timing.

Als persoon ben ik vrij direct en zal laten weten waar je aan toe bent, zonder dat je voor verassingen komt te staan. Binnen Timing voelt het als een warm bad. Er is alle ruimte om naast mijn primaire werkzaamheden voor het aannemen van nieuw personeel, zelf nieuwe projecten en initiatieven op te pakken. Timing staat écht voor mijn eigen ontwikkeling binnen mijn vakgebied. Zo blijft iedere dag weer anders!

Naast mijn werk als Corporate Recruiter ben ik graag samen met mijn familie en vrienden. Gezellig op een terras zitten, lekker wandelen met de hond óf naar een festival gaan zijn mijn favoriet!

Vacatures:

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.