Regiomanager

Jouw baan als regiomanager bij Timing

Doorstoten naar de top van Timing? Dan zit je als manager bij één van Nederlands grootste uitzenders gelijk goed. Jij coacht en begeleidt als manager (inhouse) intercedenten, sales representatives en recruiters in hun ontwikkeling. Zorgt ervoor dat commerciële én individuele doelstellingen worden behaald. Je bezoekt klanten als accountbeheerder, houdt overzicht over de openstaande vacatures en niet onbelangrijk: jij zorgt voor een fijne sfeer in het team. In return krijg je de vrijheid om jouw werk en carrière in te richten zoals jij dat wilt. Je kunt dit autonoom en naar eigen inzicht realiseren. Als manager kun je bij ons aan de slag vanuit uiteenlopende achtergronden. Wat wél belangrijk is, is dat jij leidinggevende ervaring hebt. Bij een ander uitzendbureau of in een ander werkveld.
Werken bij Timing is werken met veel plezier, vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bent de ondernemer op locatie, krijgt de ruimte om samen met je team te bouwen, te groeien naar de beste flexregisseur van je regio. Wij zijn er voor de flexkrachten en klanten met dienstverlening op maat.
Geraldine Valk, Regiomanager

Wat doet een regiomanager?

Onze managers zijn essentieel in ons bedrijf. Zij zorgen er samen met hun teams voor dat doelen worden behaald en onze belangrijkste waarden worden nageleefd voor een optimale prestatie. Iedere dag werken we bij Timing aan een schitterend doel: flexkrachten en klanten verbinden. Dit is onze passie. We gaan voor niets minder dan een perfecte match. En voor het vinden van een perfecte match zijn onze medewerkers essentieel. Als zij de vrijheid voelen om het beste uit zichzelf te halen, zien we dit terug in de resultaten die we boeken. Hier kom jij om de hoek kijken. Jij bent de motivator, inspirator, de drijvende kracht achter het team dat je coacht. Als regiomanager bij Timing ga jij onder andere:

Coachen, motiveren en begeleiden

Je haalt het beste uit jouw medewerkers door structurele coaching, altijd gericht op resultaat én werkplezier. Je staat naast en boven het team, je stuurt situationeel aan en kijkt vooruit. Bij ons gaat het om actie en daadkracht. Om nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Jij weet als geen ander dat het niet alleen gaat om de keiharde cijfers. Wij werken met mensen, niet met nummers. Als zij de vrijheid voelen om het beste uit zichzelf te halen, zien we dit terug in de resultaten die we boeken.

Tactisch en strategisch klantbeheer

Je bent verantwoordelijk voor het commerciële resultaat en groei van de regio. Met jouw nauwe samenwerking met het salesteam haal je nieuwe klanten binnen. Jij luistert, vraagt en observeert, en weet daardoor precies wat de klant wil. Jij weet hoe belangrijk het is dat onze klanten hun klanten tevreden houden. Klanten waarmee wij werken weten wat ze aan ons hebben en wij aan hen. Zij zien jou als hun partner en aanspreekpunt in de dynamische uitzendwereld.

Koers bepalen

Jaarlijks maak jij de begroting en het strategisch plan. Je stuurt aan op productiviteit, maar ook op verzuim en omzet. Je start een subsidietraject of gaat een samenwerking aan met het UWV. Je zet jouw ondernemerschap in om buiten de gebaande paden te treden. Jij doet dit op jouw manier. Je optimaliseert processen en stelt heldere doelen waarbij jij koers bepaalt. Je monitort de resultaten van het team en de voortgang bij de klanten. Met jouw analytisch vermogen houd je het overzicht en kun jij het team helpen met hun ontwikkeling. Je bent de facilitator van jouw team en vestigingen onder jouw hoede.

Onze sfeer

Hoe word je regiomanager?

Als manager kun je bij ons aan de slag vanuit uiteenlopende achtergronden (zowel op het gebied van opleiding als werkervaring). Wat wél belangrijk is, is dat jij leidinggevende ervaring hebt, bij een ander uitzendbureau of in een ander vakgebied.
Een andere optie is om intern bij ons door te groeien. Vanuit de rol als (inhouse) intercedent kan je doorgroeien naar de rol van teamlead. Als teamlead ondersteun je de manager en zorg je er samen met het team voor dat doelen worden behaald en onze belangrijkste waarden worden nageleefd voor een optimale prestatie. Timing biedt een mooi ontwikkelprogramma, waarbij de teamleads gedurende een jaar uitgebreid worden begeleid en zo klaargestoomd worden om uiteindelijk als junior regiomanager aan de slag te gaan.

Over welke competenties beschikt een regiomanager?

Wil je erachter komen of deze functie bij je past? We vinden het belangrijk dat onze regiomanagers proactief en stressbestendig zijn, politiek inzicht hebben, inspirerend, verantwoordelijk en ondernemend zijn. Herken je jezelf in deze competenties?

 • Proactief. Als regiomanager initieer jij activiteiten op basis van waarnemingen, signalen en kansen in de markt, bij flexkrachten of bij klanten. Jij komt met ideeën of oplossingen en neemt vanuit eigen initiatief actie om de voortgang te versnellen. Je durft risico’s aan te gaan om voordelen te behalen. 
 • Stressbestendig. Je kunt makkelijk het overzicht bewaren en weet duidelijk prioriteiten te stellen. 
 • Politieke sensitiviteit. Je hebt politiek inzicht en weet hoe de lijnen lopen binnen de organisatie. Je bent doortastend en wil het beste in jouw collega’s naar boven halen. Je houdt rekening met de doelstelling en persoonlijke omstandigheden. 
 • Inspirerend. Je belicht vraagstukken vanuit verschillende hoeken en komt met nieuwe oplossingen en ideeën. Je weet anderen te inspireren en mee te krijgen. Je spreek vertrouwen in de ander uit, laat waardering blijken en geeft complimenten.
 • Verantwoordelijk. Je komt beloftes na, bent oprecht en gaat zorgvuldig om met gevoelige informatie. Je gaat lastige situaties niet uit de weg. Je wilt het allerbeste uit je team halen en neemt met minder geen genoegen.

Wat verdient een regiomanager?

We kunnen er wel omheen draaien, doen we liever niet. Werken betekent geld verdienen. Daarom betalen wij jou een markconform salaris dat past bij je functie. Als startende regiomanager kan je rekenen op een bruto maandsalaris van €3200,- tot €4500,- afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast kun je als regiomanager ook een mooie bonus verdienen als je samen met je team jullie targets haalt.

Naast je salaris bieden wij nog veel meer. We investeren in onze mensen. Dat vinden wij belangrijk. Jij maakt als medewerker van Timing het verschil, voor onze flex- en payrollkracht, onze klant en voor jezelf. Werk je bij Timing, dan staan waardering en vrijheid voorop. Bij Timing werk je hard, maar wij vinden het ook belangrijk dat je er een lekker leven op nahoudt. Daarom ben je vrij op je verjaardag, kun je kiezen uit 13 ADV dagen (bovenop je 25 vakantiedagen) en krijg je de beschikking over een leaseauto. En als kers op de (verjaardags)taart verlengen wij bij goed functioneren na twee maanden proeftijd jouw bepaalde tijd contract voor onbepaalde tijd.

Wat zijn doorgroeimogelijkheden als regiomanager?

Bij Timing weten we dat talent onmisbaar is voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou. Je start samen met andere managers een eigen intervisiegroep. Door het stellen van vragen en het delen van ervaringen kunnen we van elkaar leren, steun bij elkaar vinden en blijven we elkaar uitdagen om het allerbeste uit onszelf te halen.

Kom je als manager niet uit de uitzendbranche? Wij helpen je snel up-to-speed met het volgen van een SEU-opleiding op strategisch niveau, zodat jij en je team expert zijn op gebied van flexibele arbeid.

 • Binnen je functie kun je doorgroeien van junior, naar medior, naar senior regiomanager, waarbij het aantal FTE dat je aanstuurt en de omzet waar je voor verantwoordelijk bent steeds verder toeneemt. Als medior manager word je ondersteund door één of meerdere teamleads en als senior manager stuur je direct één of meerdere junior managers aan.
 • Ligt jouw talent ergens anders? Bij Timing hebben we veel mogelijkheden om door te groeien. Je kunt bijvoorbeeld switchen naar een functie als procesmanager, key accountmanager of implementatiemanager. Bij Timing is (bijna) alles mogelijk.
Vanuit de ambitie van de organisatie hier met mijn team zelf invulling aan mogen geven, dat is wat werken bij Timing voor mij leuk maakt.
Kerren ten Hagen - Michorius, Manager Proces Implementatie

Met wie werk je samen als regiomanager?

Bij Timing vinden we waardering erg belangrijk en dit zie je ook terug in de betrokken sfeer met jouw collega’s. Je werkt als regiomanager samen met:

Daarnaast werk jij samen met jouw collega’s van het hoofdkantoor in Apeldoorn. Daar werken de supportafdelingen. Denk aan de key-accountmanagers die ondersteunen bij het strategisch klantbeheer of sales bij het binnenhalen van nieuwe tenders. Je staat hierin nooit alleen en met een organisatie met bijna 1000 collega’s is er altijd wel een helpende hand.

Hoe ziet je werkplek eruit?

De vestigingen van Timing zitten door heel Nederland en zijn opgedeeld in verschillende regio’s. Elke regio bestaat uit twee klantengroepen. De inhouse klanten waar wij op locatie bij de klant werken en de MKB-klanten die vanuit de vestigingen worden bediend. Als manager ben jij verantwoordelijk voor de inhouse of MKB-klanten in de regio waar jij werkt. Jij werkt samen met jouw team op de verschillende vestigingen in jouw regio, maar bent ook veel op bezoek bij klanten en prospects.

Waarom regiomanager worden bij Timing?

Omdat uitzendwerk onmisbaar is. Werken bij Timing betekent werken met mensen. Met onze flex- en payrollkrachten en onze klanten. Voor veel flexkrachten is uitzendwerk een eerste stap in hun carrière en een opstap naar een vaste baan. Voor klanten is het uitzendwerk cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En jij kunt daar ook een waardevolle bijdrage aan leveren. De meeste mensen zien de producten van onze schitterende klanten. Wij zien de inspirerende mensen die deze producten mogelijk maken.

Wij zijn een familiebedrijf en zetten ons al meer dan 25 jaar in voor uitvoerend werk. Jij helpt onze flexkrachten aan een betere toekomst met perspectief op een vaste baan en jij helpt onze klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Enthousiast? Bekijk al onze regiomanager vacatures.

Regiomanager vacatures

Agenda van een regiomanager

Tijd
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
Maandag

Belrondje

 1. We doen de weekstart: hoe gaat het op de verschillende locaties?
Coaching- en begeleidings-gesprekken intercedenten
Gezamenlijke lunch met collega's!
Kwartaal evaluatie bij de klant
Administratie en mails beantwoorden

Nieuwe collega's bellen!

 1. Ik ben benieuwd hoe de eerste dag van mijn nieuwe intercedenten is gegaan!
Dinsdag
Gesprekken over de ontwikkeling van mijn medewerkers
Gezamenlijke lunch met collega's!
Weekoverleg met de teamleads

Administratie

 1. Mails beantwoorden en gemiste oproepen terugbellen
Kennismaking contacpersoon bij klant
Coachingsgesprekken voeren
Woensdag
Bijwonen pitch van nieuwe medewerkers
Sparren met collega manager
Gezamenlijke lunch met collega's!

Meeting via Teams

 1. Mijn team mag uitbreiden en ik start met de eerste sollicitatieronde
Resultaatanalyse maken
Administratie en mails beantwoorden
Donderdag

Strategisch talentoverleg met mijn HR Business Partner

 1. Samen met de HR Business Partner bespreek ik de talenten in mijn team
Gezamenlijke lunch met collega's!
Kwartaal evaluatie bij de klant
ADV
Vrijdag
Landelijk management overleg

Gezamenlijke lunch met collega's!

 1. Lekker uitgebreid lunchen om het weekend alvast in te luiden!

Sollicitatiegesprekken

 1. Mijn team mag uitbreiden en ik start met de eerste sollicitatieronde
Evaluatie met mijn teamlead
Admnistratie en mails beantwoorden
Borrel op de locatie!
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.