Overig

Jouw baan bij Timing

Iedere flex- en payrollkracht, iedere klant, iedere medewerker, allemaal zijn ze uniek. Jij bent uniek. Samen zijn we Timing en daar zijn we trots op. Om onze flexkrachten en klanten te verbinden en collega’s bij te staan hebben we je hard nodig. Want we groeien, we groeien hard. Naast de vestigingen van waaruit we werken, hebben we ons hoofdkantoor. Op ons hoofdkantoor in Apeldoorn vind je de ondersteunende afdelingen. Deze ondersteunende afdelingen zijn van enorm belang. Zij zorgen ervoor dat alles op het hoofdkantoor én de verschillende vestigingen in Nederland goed verloopt en voor hen is alleen het allerbeste goed genoeg.

Wil je in nauw contact staan met je collega’s door heel Nederland? Betrokken worden bij de bedrijfsprocessen? De mogelijkheid hebben om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen, afhankelijk van je passie en ambities? Dit allemaal vanaf een inspirerende werkplek met goede begeleiding van een manager en collega’s die altijd in zijn om te sparren? Is het antwoord op al deze vragen een volmondige ‘ja’? Dan heb jij hierbij je nieuwe werkgever gevonden. Want jouw enthousiasme helpt ons om een nog groter succes te maken van onze uitzendorganisatie.

Zoals wel eens gezegd wordt, de keuze is reuze, ook bij Timing. Je kunt bij ons werken als directiesecretaresse, facility medewerker, servicedesk medewerker, compliance consultant, proces- en implementatiemanager en meer. Werken bij Timing betekent werken met mensen. Mensen maken het verschil in organisaties. Dat is waar we van overtuigd zijn. Daarom werken we elke dag aan een schitterend doel: flexkrachten en klanten verbinden. En dat is precies waar wij graag ons bed voor uitkomen. Jij ook? Kom werken bij Timing.

Werken bij Timing betekent voor mij werken in een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf. Ik ben dagelijks bezig met uitdagende facilitaire vraagstukken. Met zoveel vestigingen in Nederland is elke dag anders. Er wordt hard gewerkt, successen worden gevierd en er is oprechte aandacht voor elkaar.

Gea Hofstra, Facility Services Executive

Wij zijn Timing

Wat je ook kiest, je komt te werken bij een hecht familiebedrijf. Wij zijn groot geworden in uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Dat Nederland niet stil komt te staan. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s en een landelijk netwerk van vestigingen doen wij er alles aan om klanten en flexkrachten samen te brengen. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Wij zijn Timing.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures. Of maak een job alert aan.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.