Intercedent

Jouw baan als intercedent bij Timing

Klaar voor de leukste baan van je leven? JUMP!-start dan nu je carrière in de functie van intercedent bij één van de grootste uitzendbureaus van Nederland. Waarbij je vrienden voor het leven maakt én ook nog van grote maatschappelijke betekenis bent. Je bent bij Timing, niet te verwarren met Tinder, een matchmaker pur sang. Je koppelt orderpickers, bezorgers en schoonmakers aan bedrijven die zitten te springen om werknemers. Is er een match? Dan bezorg je de flexkracht een bestaan dat ertoe doet en de werkgever een gemotiveerde werknemer. Aan jou de taak om betekenis en invulling te geven aan deze (werk)relatie. Bij de meest uiteenlopende vragen heb jij altijd het antwoord. Bij ‘relatieproblemen’ bemiddel je. Als intercedent kun je direct starten vanuit jouw opleiding en werkervaring opdoen waar je de rest van je carrière iets aan hebt.

Timing helpt je uit je comfortzone te stappen, waardoor je niet alleen groeit in je werk, maar ook als mens.

Geronimo Maulany , Intercedent

Wat doet een intercedent bij Timing?

Onze intercedenten zijn van onschatbare waarde. Als intercedent heb jij veel verantwoordelijkheid. Voor het vervullen van de vacature én voor de loopbaan van de flexkracht die bij de klant aan de slag is. Omdat jij de beheerder bent van het hele proces verloopt iedere dag weer anders. Als intercedent bij Timing ga jij onder andere:

Werven en selecteren van flexkrachten

Jij enthousiasmeert en inspireert. Je zorgt ervoor dat de flexkrachtkandidaten zich willen binden aan Timing en snel bij ons aan de slag kunnen gaan. Je bouwt een band met ze op en creëert de gunfactor. Als er geen geschikte flexkrachten in jouw poule zitten, zoek je ze buiten jouw netwerk. Soms zet jij een vacature online waar veel sollicitanten op afkomen. Bijvoorbeeld door het goede salaris of de naamsbekendheid van jouw klant. Het kan ook zijn dat jij actief moet searchen naar kandidaten om zo snel mogelijk een vacature te vervullen. Heb jij een interessant gesprek gehad, maar geen directe vacature? Dan ben jij degene die de flexkracht voorstelt bij de klant, misschien heeft de klant wel andere mogelijkheden.

Schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten

Iedere vacature is weer anders. Soms zoekt de klant iemand met een specifieke achtergrond of opleiding. Aan jou de taak om hierachter te komen. Je gaat met de klant in gesprek om alle benodigde informatie te achterhalen, die jij vervolgens verwerkt in een pakkende tekst.

Sollicitatiegesprekken voeren

Wanneer een flexkracht nog niet bij ons bekend is, komt hij of zij op sollicitatiegesprek. Je verdiept je niet alleen in het CV, maar ook in de drijfveren en ambities van jouw kandidaat. Tijdens dit gesprek bepaal jij of de vacature goed aansluit bij de flexkracht en checkt ook de harde eisen, zoals beschikbaarheid en reisafstand. Je bemiddelt en stuurt de kandidaat in de juiste richting. Jij bent matchmaker pur sang en zoekt naar een baan die aansluit bij de kandidaat.

Kandidaten begeleiden in het sollicitatieproces

Met jouw enthousiasme en begeleidende rol in het proces zorg je ervoor dat de sollicitant goed is voorbereid op het eerste gesprek bij de klant. Je geeft handige tips en tricks en zorgt ervoor dat iemand zelfverzekerd het gesprek aangaat. Jij gelooft in de kandidaat en zorgt ervoor dat hij of zij ook in zichzelf gelooft.

Werven van nieuwe bedrijven

Als intercedent stap je af en toe ook in de vestigingsauto om nieuwe bedrijven kennis te laten maken met Timing. Jij kent ons verhaal. Sterker nog, jij bent ons verhaal. Jij weet precies hoe jij ons verhaal verkoopt aan nieuwe klanten. Niet alleen omdat jij gelooft in dat wat wij doen. Maar belangrijker nog, waarom wij doen wat we doen. Je enthousiasmeert, onderhandelt en haalt op of er een mogelijkheid is voor Timing. Dit doe je samen met één van je collega’s van sales.

Verloning van de flexkrachten

Werken betekent geld verdienen. Ook voor jouw flexkrachten. Jij bent verantwoordelijk voor de uitbetaling van de flexkracht. Jij zorgt ervoor dat het salaris op tijd betaald wordt en bent het aanspreekpunt bij vragen.

Klantbeheer

Zo belangrijk als onze flexkrachten zijn voor ons, zo belangrijk zijn onze klanten ook. We werken samen met de mooiste organisaties, van wereldwijde merken tot regionale en lokale grootheden. Vanuit jouw rol beheer je meerdere klanten. Zij weten jou te vinden bij vragen op gebied van bijvoorbeeld verzuim, een cao-wijziging of bij het uitzetten van een vacature. Jij vindt het fijn vinger aan de pols te houden en actief contact te onderhouden.

Onze sfeer

Hoe word je intercedent?

Als intercedent kun je bij ons aan de slag vanuit uiteenlopende studieachtergronden (bijvoorbeeld HRM, commerciële economie, hotelschool, bedrijfskunde, communicatie of marketing). Als je een mbo of hbo-diploma op zak hebt kun je solliciteren op deze baan met betekenis.

Over welke competenties beschikt een intercedent?

Wil je erachter komen of jij past bij deze functie? We vinden het belangrijk dat onze intercedenten proactief en creatief zijn, lef hebben, communicatief vaardig, enthousiast en nauwkeurig en secuur zijn. Herken je jezelf in deze competenties?

 • Proactief. Als intercedent werk jij voor een onmisbare groep flexkrachten van Nederland. Je bent op zoek naar kansen en weet zelf ook van aanpakken. 
 • Creatief. Jij zet jouw creativiteit in om flexkrachten en klanten te benaderen en zo de match te vinden tussen vraag en aanbod. 
 • Lef. Je weet waar de kansen liggen en bent niet bang om die te pakken. Je bent bezig met het verbeteren van jouw eigen resultaten en die van de vestiging. 
 • Communicatief vaardig. Omdat jij zowel met jouw flexkrachten als klanten en prospects in gesprek bent, is jouw communicatieve vaardigheid jouw visitekaartje. 
 • Enthousiasme. Als intercedent ga je sociaal te werk en zorg je ervoor dat jij zowel de flexkracht als klant en prospects met jouw aanstekelijke enthousiasme voor je wint. Jij hebt die gunfactor. 
 • Nauwkeurig en secuur. Je kunt nauwkeurig werken. Jij bent verantwoordelijk voor de correcte uitbetaling van de flexkracht en bent goed op de hoogte van de wet- en regelgeving, zodat je vragen van jouw flexkrachten goed kunt beantwoorden.

Wat verdient een intercedent?

We kunnen er wel omheen draaien, doen we liever niet. Werken betekent geld verdienen. Daarom betalen wij jou een markconform salaris dat past bij je functie. Als startende intercedent kan je rekenen op een bruto maandsalaris van €2380,- tot €3510,- afhankelijk van jouw ervaring.

Naast je salaris bieden wij je nog veel meer. We investeren in onze mensen. Dat vinden wij belangrijk. Jij maakt als medewerker van Timing het verschil, voor onze flex- en payrollkracht, onze klant en voor jezelf. Werk je bij Timing, dan staan waardering en vrijheid voorop. Ook als het om jouw ontwikkeling gaat. Er staat vanaf de allereerste dag een uitgebreid onboardingsprogramma voor je klaar. Zodat wij jou beter leren kennen en jij ons. Bij Timing werk je hard, maar wij vinden het ook belangrijk dat je er een lekker leven op nahoudt. Daarom ben je vrij op je verjaardag, kun je kiezen uit 13 ADV dagen (bovenop je 25 vakantiedagen) of meer loon. Aan ontwikkelmogelijkheden geen gebrek bij Timing. Geef je carrière een boost met verschillende opleidingsprogramma’s die we aanbieden. Ook als je langer bij ons werkt zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Meer weten? Hier vind je alles over leren en ontwikkelen bij Timing.

Wat zijn doorgroeimogelijkheden als intercedent?

Bij Timing weten we dat talent onmisbaar is voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren we in jou. Je gaat veel leren over de uitzendbranche. Samen met jouw manager stel jij doelstellingen vast die je op vaste momenten in het jaar toetst. Waar loop je tegenaan en wat is jouw rol in het team? Je kunt je zo ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

 • Binnen de functie kun je doorgroeien van junior, naar medior, naar senior, waarbij je meer verantwoordelijkheden krijgt binnen het team. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in subsidieaanvragen of doorleren voor interne jobcoach. Ook kun je sessies geven aan jouw team over één van jouw talenten of kenniseigenaar worden over systemen. Groei je door, dan zit daar ook een mooie salarisstap aan vast. 
 • Ligt jouw ambitie bij onze salestak, of wil je verder leren op managementgebied? Bij Timing kun je doorgroeien naar een andere rol, op een vestiging of op ons hoofdkantoor, om jezelf uit te blijven dagen en te blijven ontwikkelen. Meer lezen? Ga naar onze leren en ontwikkelen-pagina.

Bij Timing krijg ik écht de kans om mezelf verder te ontwikkelen. De lijntjes zijn kort en ik krijg veel vrijheid in mijn werk. Bovendien heb ik fijne collega’s die mijn werk nóg leuker maken.

Britt de Waal, Senior Intercedent

Met wie werk je samen als intercedent?

Bij Timing vinden we waardering erg belangrijk dit zie je ook terug in de betrokken sfeer met jouw collega’s. Je werkt als intercedent samen met: 

Daarnaast werk jij samen met jouw collega’s van het hoofdkantoor in Apeldoorn. Daar werken de supportafdelingen. Dit zijn jouw collega’s die je kunnen helpen met jouw vragen over bijvoorbeeld verzuim van een flexkracht, de verloning of juist jouw eigen contract. Je staat hierin nooit alleen en in een organisatie waar bijna 1000 collega’s werken, is er altijd wel een helpende hand.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Als intercedent bij Timing kun je aan de slag op één van onze MKB-vestigingen. Vaak in een stad, op goed bereikbare locaties, zodat wij vanuit daar de klant goed kunnen bereiken en de flexkracht ons makkelijk kan vinden. Met meer dan 160 vestigingen in Nederland, is er (bijna) altijd een plek bij jou in de buurt.

Waarom intercedent worden bij Timing?

Omdat uitzendwerk onmisbaar is. Werken bij Timing betekent werken met mensen. Met onze flex- en payrollkrachten en onze klanten. Voor veel flexkrachten is uitzendwerk een eerste stap in hun carrière en een opstap naar een vaste baan. Voor klanten is het uitzendwerk cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En jij kunt daar ook een waardevolle bijdrage aan leveren. De meeste mensen zien de producten van onze schitterende klanten. Wij zien de inspirerende mensen die deze producten mogelijk maken.

Wij zijn een familiebedrijf en zetten ons al meer dan 25 jaar in voor uitvoerend werk. Jij helpt onze flexkrachten aan een betere toekomst met perspectief op een vaste baan en jij helpt onze klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Enthousiast? Bekijk al onze intercedent vacatures.

Intercedent vacatures

Agenda van een intercedent

Tijd
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
Maandag

Dagstart

 1. Samen met mijn team neem ik de werkweek door.
Sollicitaties doornemen
Gezamenlijke lunch met collega's!

Verloning

 1. Op woensdag krijgen de flexkrachten salaris, daarom is de verloning op maandag een belangrijk onderdeel van mijn baan!
Dinsdag
Spoedaanvraag van mijn grote klant!
Werving en gesprekken plannen
Gezamenlijke lunch met collega's!
Intakegesprekken

Administratie

 1. Ik houd het systeem op orde en verwerk contracten, ziekmeldingen en vakantieaanvragen
Woensdag
Kandidaten voordragen
Marktonderzoek, op zoek naar prospects!
Gezamenlijke lunch met collega's!
Commercieel bellen met potentiële klanten
Donderdag

Werven en plannen

 1. Om snel de klanten te kunnen bedienen houd ik altijd mijn poule van enthousiaste medewerkers up to date!
Administratie
Gezamenlijke lunch met collega's!
Kwartaaloverleg bij mijn klant

Intakegesprekken voor mijn poule

 1. Om snel de klanten te kunnen bedienen houd ik altijd mijn poule van enthousiaste medewerkers up to date!
Vrijdag

Commercieel klantbezoek

 1. Yes, het commercieel bellen heeft gewerkt en ik ga op bezoek bij een prospect!

Gezamenlijke lunch met collega's!

 1. Lekker uitgebreid lunchen om het weekend alvast in te luiden!
Sollicitaties doornemen en gesprekken plannen
Administratie
Borrel!
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.