Finance & data

Finance & data bij Timing

Al onze klanten hebben één duidelijk doel voor ogen: het zo snel mogelijk vinden van de juiste mensen op de werkvloer. Mensen maken het verschil in organisaties. Dat is waar we van overtuigd zijn. We helpen onze klanten en flexkrachten met veel meer dan alleen het regelen van werk. We helpen waar nodig bij verzuim en re-integratie, personeelsplanning, kostenbesparing door productiviteitsverbetering en veel meer. Dit betekent dat we onze data en cijfers perfect op orde moeten hebben. Dit is waar jij jouw kracht het best kan inzetten.

Binnen het vakgebied Finance & data vormen data en cijfers de basis. Dit is waar jij je het liefst mee bezig houdt. Waar jij energie van krijgt. Je controleert of alle cijfers aanwezig zijn, of loonaangiftes kloppen, neemt contact op met de Belastingdienst, met verzekeraars en je bent verantwoordelijk voor het inboeken en betalen van inkoopfacturen. Je faciliteert de periodeafsluiting, presenteert cijfers aan het management van Timing en ADG dienstengroep en stelt jaarrekeningen en balansdossiers op. Of jij nou aan het werk gaat als finance executive, data analist, business controller of credit management specialist, we werken allemaal samen aan onze belangrijkste ambitie: de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland worden.

Werken bij Timing betekent voor mij werken in een nuchter en dynamisch bedrijf in een uitdagende branche. Hierbij zijn er volop kansen voor groei en (persoonlijke) ontwikkeling waardoor je continu getriggerd wordt om zoveel mogelijk uit jezelf te blijven halen.
Arjan Fiechter, Manager Business Intelligence

Wij zijn Timing

Werken bij Timing betekent werken bij een familiebedrijf dat zich al 30 jaar inzet voor uitvoerend werk. Wij zijn groot geworden in uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat onze economie blijft draaien. Dat Nederland niet stil komt te staan. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s en een landelijk netwerk van vestigingen doen wij er alles aan om klanten en flexkrachten samen te brengen. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN en behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Wij zijn Timing.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures. Of maak een job alert aan.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.