Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure

Solliciteren voor een nieuwe baan kan spannend zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Of je nu begint aan je carrière of je vervolgstappen zet op de arbeidsmarkt. Daarom vertellen wij jou graag precies wat je van ons kan verwachten en hoe wij omgaan met jouw sollicitatie.

Solliciteren
Wij willen (en zijn op zoek naar) jou. Dus als je bij ons solliciteert snappen we dat je zo snel mogelijk een antwoord wilt op jouw sollicitatie. Helemaal omdat je er natuurlijk veel tijd en energie in hebt gestoken. Daarom ontvang je in ieder geval binnen 5 werkdagen een reactie van ons. Zien we een match? Dan kun je een uitnodiging verwachten voor een online assessment (don’t stress, jij kunt dit) en een gesprek. Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie of staat de juiste vacature er nu niet tussen? No worries, want Timing groeit snel en hard dus er komen binnen no time weer nieuwe vacatures bij. Wil je op de hoogte blijven van de vacatures? Meld je dan aan voor onze job alert, zodat je geen vacature mist.

Online assessment
Met het assessment krijgen we inzicht in je persoonlijkheid en in hoeverre je past binnen het team en Timing. Nadat je het assessment hebt gedaan, ontvang je een rapport met de resultaten. Handig dus, ook voor eventuele andere sollicitaties.

De gesprekken
Het eerste gesprek voer je in principe altijd met de corporate recruiter. Tijdens het inplannen van het gesprek vragen we je ook naar je salarisverwachting/huidige salaris. Dit doen we om de verwachtingen vanuit beide kanten helder te krijgen. We vinden het belangrijk dat er van beide kanten een match is. Welk gevoel heb je na het gesprek? Ben je nog steeds zo enthousiast als daarvoor en zie je het nog zitten om verder te gaan met de procedure? Als daar vanaf beide kanten een volmondig ‘ja’ op klinkt, dan plannen we een vervolggesprek in met je toekomstig leidinggevende. Dat kunnen er overigens ook meer worden, zodat je ook kennis kunt maken met het team.

Offline assessment dag en kennismaking met de directie
Als je solliciteert op een meer strategische en/of leidinggevende positie dan kan het zijn dat ook een offline assessment en een gesprek met één van onze directieleden tot de sollicitatieprocedure behoort. Mocht dit zo zijn dan zullen we je hier meer over vertellen tijdens het eerste gesprek.

Starten bij Timing
Ben jij na alle gesprekken nog steeds zo enthousiast over ons, als wij over jou, dan volgt het aanbod. Bij Timing vinden we goede arbeidsvoorwaarden en je onboarding onmisbaar. Dit doen wij omdat je als medewerker van Timing het verschil maakt, voor onze flex- en payrollkracht, klant en voor jezelf.

Kom jij ons versterken?

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.