Onze stages

Jouw stage bij Timing

Je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij één van de grootste uitzendbureaus van Nederland? Dat is stage lopen bij Timing. Wij zijn áltijd op zoek naar talent. Wij investeren in talent en daar horen onze stagiairs ook bij. Als stagiair(e) zien we je als volwaardig collega en daarom word je betrokken bij het échte werk, maak je kennis met meerdere afdelingen en ben je, net als onze andere 900 collega’s, een essentieel onderdeel van ons team. Wist je dat 92 procent van de onze stagiaires bij ons wil blijven werken? Zegt genoeg.

Jouw stage bij Timing betekent stage lopen in een dynamische omgeving waarin waardering en vrijheid voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Er ligt vanaf de allereerste dag een uitgebreid inwerkprogramma voor je klaar, zodat jij tijdens je stage kunt ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent, maar ook waar je blij van wordt. Bij Timing kennen we zowel meewerk- als afstudeerstages.

Als stagiair(e) bij Timing kies je zelf waar je stage wilt lopen. Of je nou stage wilt lopen op locatie bij één van onze klanten (onze zogenoemde inhouse-vestigingen), een MKB-vestiging of bij een supportafdeling op ons hoofdkantoor in Apeldoorn, bij Timing kan het allemaal. Met meer dan 160 vestigingen in Nederland, is er (bijna) altijd plek bij jou in de buurt. Klinkt goed? Vinden wij ook.

Meer weten over hoe je door kunt groeien na je stage? Bekijk onze meest gewilde startersbanen.

 

Stagelopen bij Timing betekent je eerste stappen zetten in je carrière. Wist je dat 92% van de stagiaires bij ons wil blijven werken? Dat zegt genoeg!
Merel van Velzen, Corporate Recruiter

Uitzendwerk is onmisbaar

Werken bij Timing betekent werken met mensen. Met onze flex- en payrollkrachten en onze klanten. Voor veel flexkrachten is uitzendwerk een eerste stap in hun carrière en een opstap naar een vaste baan. Voor klanten is het uitzendwerk cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En jij kunt daar ook een waardevolle bijdrage aan leveren. De meeste mensen zien de producten van onze schitterende klanten. Wij zien de inspirerende mensen die deze producten mogelijk maken.

Wij zijn een familiebedrijf en zetten ons alweer 30 jaar in voor uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Jij helpt onze flex- en payrollkrachten aan een betere toekomst met perspectief op een vaste baan en jij helpt onze klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Ben jij klaar voor de start?

Bekijk onze stages

Werk, leer & creëer jouw eigen succes! Bij Timing krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen!
Samantha van de Schepop, Corporate Recruiter

De feiten

  • Je kunt bij ons terecht met een MBO of HBO-opleiding. 
  • Welke opleiding jij ook volgt, stage komen lopen kan je altijd. Of je nou HRM of communicatie, facility management of commerciële economie studeert, samen vinden we een stage die bij jou past. Bijna alles is mogelijk. 
  • Je ontvangt € 400 stagevergoeding. 
  • Jouw stage bij Timing duurt gemiddeld 5 tot 6 maanden.
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.