Persoonality, samen de beste werkgever

Persoonality is het zelfstandige payrolllabel van Timing. We passen goed bij elkaar, samen werken we elke dag keihard om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten en hun medewerkers. Door open en goed voorbereid te zijn en samen te werken. Zo doen wij niet aan kleine lettertjes, vind je snel onze persoonlijke contactgegevens en zijn onze algemene voorwaarden zo geschreven dat je ze ook begrijpt zonder een afgeronde rechtenstudie.

Bij Persoonality houden we het graag persoonlijk

Hier merk je korte lijnen. Zo krijgen klanten één relatiebeheerder toegewezen voor al hun vragen. En misschien klinkt onze dienst payroll een beetje suffig, formeel. Wij zijn dat allesbehalve. Kijk maar eens naar de doelgroep: we zijn er voor ondernemers. Van de koffietent op de hoek, tot de schouwburg in de stad, maar ook de hotelketen van je weekendje weg. Ondernemen is allesbehalve suf, je moet vaak heel flexibel zijn, snel anticiperen op nieuwe marktontwikkelingen en trends of wetswijzigingen. Persoonality anticipeert hierop, zodat we op tijd kunnen informeren, voorbereiden en bijsturen. We nemen onze taak als deskundige samenwerkingspartner serieus.

De diversiteit in klanten èn werkzaamheden maakt mijn dynamische baan super uitdagend. Ik ben er trots op om in een geweldig team voor Persoonality te werken!
Maureen Wolbers, HR-medewerker Persoonality

Via waardering naar succes

Onze drijfveer is ook gelijk wat ons onderscheid van de rest, namelijk niet alleen succesvol zijn, maar je ook gewaardeerd voelen. Met payroll bied je feitelijk de overname van het juridisch werkgeverschap; het uit handen nemen van HR-administratie, verloning, arbeidsrisico’s etc. Persoonality gaat veel verder dan dat. Zo bieden we payrollmedewerkers een eigen cao met meer zekerheden, investeren we in hun ontwikkeling d.m.v. scholing en realiseren we ons ook dat geldproblemen aan de orde van de dag kunnen zijn, daarvoor bieden we gratis hulp van budgetbuddy’s. Onze slogan is niet voor niets samen de beste werkgever. Als het goed gaat met zijn medewerkers, gaat het goed met de ondernemer, zo heeft hij tijd en energie om van zijn onderneming een succes te maken. Daar gaan we samen voor. Doe je mee?

Werken bij Persoonality

Op welke vestiging je ook komt te werken, de sfeer is goed. De teams zijn klein en hecht. Geen poeha, gebakken lucht. Durf te vragen wanneer je er niet uitkomt. Je beheert zelfstandig je eigen marktgebied of klantenkring, maar staat er nooit alleen voor. Samen lunchen, sparren, uiteraard een borrel. Maar ook: samen zweten om iedere medewerker op tijd zijn juiste salaris over te maken. En wat gezellig is, op de vestigingen van Persoonality werken ook vaak Timing-medewerkers, een familie van samen wel 900 medewerkers! Dit houdt ook in dat zaken goed geregeld zijn. Aantrekkelijke bonusregelingen, doorgroeimogelijkheden, ieder jaar samen een topfeest en nog veel meer.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.