Persoonality, samen de beste werkgever

Bij Persoonality houden we het graag persoonlijk

Persoonality is het payrollmerk van Timing. Wij doen er  álles aan om de zaken voor onze payrollmedewerkers en klanten goed te regelen. Hier krijg je alle ruimte om te doen waar je goed in bent. Je beheert zelfstandig je eigen marktgebied of klantenkring. Zo leer je jouw klanten écht goed kennen en zij jou. Klanten waar je wellicht nu ook al komt. Van de koffietent op de hoek, de kapsalon in de stad tot aan de hotelketen van je weekendje weg. Samen met deze ondernemers zorg je ervoor dat wij de beste werkgever zijn voor onze payrollmedewerkers. Dit betekent flexibel zijn en snel schakelen bij nieuwe marktontwikkelingen, trends of wetswijzigingen. Zodat we op tijd kunnen informeren, voorbereiden en bijsturen. Want wij geloven in de kracht van ondernemerschap. Niet u vraagt, wij draaien, maar gezamenlijke verantwoordelijkheid. Daar krijgen wij energie van.

En jij? Waar krijg jij energie van?

 

Ons verhaal is het verhaal van ondernemers. Mensen met lef. Die niet zijn blijven dromen, maar het zijn gaan doen. Samen zijn we de beste werkgever.

Wij zijn benieuwd naar jou. Wat is jouw verhaal?

Werken bij Persoonality

Bij Persoonality werken 50 collega’s verdeelt over verschillende vestigingen in Nederland. Kleine hechte teams met een goede sfeer. Met korte lijnen, zodat je makkelijk contact maakt met je collega’s, klanten en onze payrollmedewerkers. Durf te vragen wanneer je er niet uitkomt. Want wij helpen elkaar. Altijd. Hier krijg je alle ruimte om de dingen op jouw manier te doen, maar sta je er nooit alleen voor. Wij gaan door tot het werk gedaan is, zetten altijd die extra stap als de situatie daarom vraagt. Met altijd voldoende tijd om samen te lunchen, sparren en een goed feestje te vieren.

De diversiteit in klanten èn werkzaamheden maakt mijn dynamische baan super uitdagend. Ik ben er trots op om in een geweldig team voor Persoonality te werken!

 

Maureen Wolbers, HR-medewerker Persoonality

Persoonality is onderdeel van Timing. Een familiebedrijf met ruim 900 collega’s. Dit houdt in dat alles voor jou goed geregeld is. Aantrekkelijke bonusregelingen, volop doorgroeimogelijkheden, ieder jaar een grandioos (personeels)feest en nog veel meer.

Klinkt goed toch! Vind jij dat ook? Bekijk de vacatures of neem contact op met één van onze recruiters.

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.