Merel Dillerop

Merel  Dillerop
Naam: Merel Dillerop
Mobiel: (06) 3911 2820
LinkedIn: Merel Dillerop

Over mij:

Als Corporate Recruiter ben ik met name actief in Noord-Oost Nederland voor interne functies binnen Timing. Werken bij Timing geeft mij werkgeluk omdat we een heerlijke, nuchtere en ondernemend bedrijfscultuur hebben. We zijn groot maar niet te groot om het verschil te kunnen maken. We werken hard binnen Timing maar daarnaast zijn we ook een bedrijf waar hard gelachen kan worden!

Nieuwe medewerkers van Timing gaan gelijk starten met het innovatieve inwerktraject Jump. Samen met het behalen van je vakdiploma SEU, wordt je het eerste jaar opgeleid tot vakexpert binnen de uitzendbranche. Qua ontwikkeling zijn er veel mogelijkheden en dat maakt dat Timing ook een mooi bedrijf is voor starters die net klaar zijn met de opleiding.

Verder ben ik in gesprekken met kandidaten niet alleen benieuwd naar het cv maar ook naar de persoon achter het cv, dat maakt mijn werk juist zo interessant. Persoonlijk haal ik er veel voldoening uit om met kandidaten het gesprek aan te gaan om samen te sparren over waar hun werkgeluk ligt.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en struin ik graag de kringloopwinkels af. Mooie pareltjes vinden voor mijn interieur en af en toe een miskoop weer terugbrengen.

Vacatures:

Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.