Faye Fartoux

Faye  Fartoux
Naam: Faye Fartoux
Mobiel: (06) 3942 9115
LinkedIn: Faye Fartoux

Over mij:

Hoi, welkom op mijn profiel!

Ik ben Faye en ruim 5 jaar werkzaam bij Timing. Eerst werkte ik als Recruiter voor toonaangevende klanten zoals de ANWB in de regio Den Haag. Op een gegeven moment groeide ik door naar de rol van Corporate Recruiter waarbij ik mij bezig hou met interne functies. Dat is trouwens typisch Timing; naast vrijheid in je functie, gezellige collega’s en een goede work-life balance zijn er ook volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Als Corporate Recruiter ben ik op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega’s voor ons Hoofdkantoor te Apeldoorn en voor ons zusterlabel Persoonality. Verder ben ik altijd geïnteresseerd om in contact te komen met Regiomanagers, Intercedenten en Recruiters (landelijk). Ik vind het belangrijk om een kandidaat in de procedure van A tot Z goed te begeleiden en echt te kijken waar zijn/haar talenten en ambities liggen. Dit om diegene op de juiste plek te krijgen!

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin, vind het heerlijk om te wandelen of te fietsen en de natuur in te gaan. Ook lekker op een terras zitten of naar een feestje gaan – zodra het weer kan – zijn favoriet.
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.