IK WIL CONTINUE UITGEDAAGD WORDEN, PRIKKELS HEBBEN

Regelmatig komt een oud-collega weer bij Timing werken. Bas Poel is één van deze zogenaamde oldtimers. Na zeven jaar Timing wilde hij graag ergens anders een kijkje nemen. Hij vertrok, maar kwam elf maanden later weer terug.

Wat heb je het meest gemist?
Bij Timing is het altijd actie in de taxi. Veel hectiek en dynamiek. Geen dag is hetzelfde. Daar hou ik van. Toen ik vertrok heb ik bewust de stap gemaakt om van een grote naar een kleine organisatie te gaan om dat ook eens te ervaren. Maar uiteindelijk miste ik een bepaalde inhoud en dynamiek. Ik wil continue uitgedaagd worden, prikkels hebben. Die versnelling miste ik.

Waarom ben je teruggekomen?
Ik had het bij Timing heel erg naar mijn zin. Ik had een leuke functie en een hele leuke klus. In zeven jaar tijd ben ik van de functie van intercedent, naar sales representative, sales executive en uiteindelijk salesmanager gegaan. Toch brandde er bij mij het gevoel dat er meer is dan Timing. Na zeven jaar vond ik het een goed moment om dit te gaan onderzoeken. Ik ben toen naar een kleine detacheringsorganisatie gegaan. De eerste maanden was alles nieuw, maar na een half jaar vroeg ik me serieus af of ik wel voldoende uitgedaagd werd. Natuurlijk ben ik het gesprek aangegaan, ik wilde het wel een kans van slagen geven. Uiteindelijk kwam ik erachter dat een grotere organisatie beter bij mij past. In de uitzendbranche was ik zeker nog niet klaar en voor mij is er dan maar één optie: Timing. Ik heb Frank (red. Letteboer, commercial director bij Timing) gebeld. Hij heeft altijd gezegd: mocht je twijfelen, weet dat de deur altijd openstaat. We hebben vervolgens open gesproken over wat er allemaal speelt en gaandeweg dacht ik ‘ik wil gewoon terug.’ Dus zo is het balletje weer gaan rollen. Ik had met Frank altijd al een goede klik en het is fijn om nu ook weer lid van de familie te zijn.

Waarom is Timing voor jou de enige optie?
Dat is echt een gevoel, ik voel me enorm verbonden met Timing. Hier heb ik veel geleerd en stappen gemaakt. In mijn ogen kan het bij een andere uitzendorganisatie alleen maar tegenvallen. Bij Timing wordt er naar je geluisterd en kun je je als persoon echt ontwikkelen, je wordt niet afgeremd. Maar het zit ook in een stuk waardering, een compliment krijgen en de manier waarop we samenwerken. Die past goed bij mij. Iedereen is enthousiast, stroopt de mouwen op en gaat ervoor. De deuren staan hier altijd open en het is met en voor elkaar en dat is gewoon fijn. Ik heb nooit de ambitie gehad om naar een andere uitzender te gaan. Ik kan het niet in woorden uitdrukken, maar heb echt het gevoel dat andere uitzenders mij niet kunnen brengen wat ik hier heb.

Op welke klanten ben je trots?
We werken bij Timing voor heel veel mooie grote merken. Maar persoonlijk ben ik er trots op dat Powerpacker uit Oldenzaal samenwerkt met Timing. Ik woon zelf ook in Oldenzaal en daarom zijn ze voor mij een extra speciale klant.

13.04.2023
Share
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.