"IK DENK DAT JE BIJ TIMING NOOIT UITGELEERD BENT"

Iedere maand zijn er collega’s waarmee we een jubileum vieren. Timers die met ons meegegroeid zijn. Danielle, Corporate Recruiter, is deze maand één van de jubilarissen. Ze werkt nu alweer 2 jaar als Corporate Recruiter en was daarvoor Intercedent, zowel Inhouse (bij een klant op locatie) als MKB (op een Timing locatie). Zij kan je dus als geen ander vertellen wat het werk inhoudt en ze is hét voorbeeld dat je bij Timing goed kunt doorgroeien naar andere functies als je dat wilt.

Had je 5 jaar geleden gedacht dit jubileum te halen?
Nee, dit had ik 5 jaar geleden niet gedacht. Ik kom uit een hele andere branche en voor mij was de uitzendbranche helemaal nieuw. Ik wist niet precies wat me te wachten stond. Ik ben begonnen als Inhouse Intercedent en na een half jaar heb ik de overstap gemaakt naar MKB. Dit vond ik een hele grote switch. Maar na ruim 3 jaar gewerkt te hebben als Intercedent, merkte ik dat ik het voornamelijk leuk vond om gesprekken aan te gaan, de werving te doen en klanten te adviseren. Toen de functie Corporate Recruiter open kwam te staan dacht ik: ‘Hier wil ik voor gaan’. Inmiddels ben ik alweer bijna 2 jaar aan het werk als Corporate Recruiter en moet ik er niet aan denken om weg te gaan bij Timing. Ik ga dan ook zeker voor mijn 12,5 jaar jubileum. 

Wat maakt Timing in jouw ogen zo speciaal?
Vanaf het begin af aan voelde Timing als een warm bad. Iedereen was en is heel erg behulpzaam. Naast dat er hard gewerkt word is er ook tijd voor gezelligheid, een praatje en wordt er aandacht besteed aan je ontwikkeling. Daarnaast vindt ik dat je jezelf mag zijn bij Timing. 



Waarin onderscheid Timing zich ten opzichte van andere bureau’s of werkgevers? 
Er wordt bij Timing veel meegedacht, gekeken naar je kwaliteiten en wat je leuk vindt om te doen. Er zijn veel trainingen die je kan volgen om je werk beter te doen, of die goed zijn voor je eigen ontwikkeling. Ook als je even een wat mindere dag hebt, wordt er naar je geluisterd en is het gewoon fijn dat in je team alles bespreekbaar is. Daarnaast vindt ik het fijn dat we het ook echt samen doen als 1 team. Hebben we successen dan vieren we die samen.

Welke uitdagingen zijn er op je pad gekomen?
Ik denk dat er de afgelopen jaren wel veel uitdagingen op mijn pad zijn gekomen, helemaal aan het begin van mijn carrière bij Timing. Aan het begin moest ik de klanten leren kennen en de systemen waar we mee werken. Waar ik wel moeite mee had, was als ik het antwoord niet meteen wist op een vraag van een flexkracht of een klant. Gelukkig heb ik de afgelopen jaren wel geleerd dat ik dan beter kan zeggen ‘ik kom hier op een later moment even op terug’ of ‘ik zoek het even voor je uit’. Daarnaast denk ik dat je nooit uitgeleerd bent ongeacht de functie die je doet. Door de afwisseling in je werk loop je wel vaker tegen dingen aan waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad. 

Op welke manier weet jij het verschil te maken?
Lastige vraag, in mijn huidige functie hoop ik dat ik het verschil kan maken bij (nieuwe) collega’s door mijn eigen ervaringen te delen. Zoals bij de functie voor Intercedent, ik kan goed omschrijven wat de werkzaamheden inhouden en wat de verwachtingen zijn. De ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, daar ben ik zelf ook een mooi voorbeeld van. Door het gesprek aan te gaan met de managers weet ik ook goed wat zij verwachten van een nieuwe collega en denk ik dat ik hier goed op kan inspelen. 

Waarvan heb je bij Timing het meest geleerd?
Ik denk van al mijn collega’s. Niet alleen in mijn huidige team, maar ook de nieuwe collega’s die zijn gestart.  En de collega’s waar ik in mijn vorige functie mee heb gewerkt of waar ik nu regelmatig contact mee heb. Ik denk dat je bij Timing nooit uitgeleerd bent en dat je vooral veel kan leren van elkaar, door te luisteren en door het gewoon te doen. 
Is er nog iets dat je bij Timing wil bereiken of ambieert?
op dit moment denk ik dat ik nog genoeg uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden heb in mijn huidige functie. Ik zit goed op mijn plek en hoop dat ik samen met mijn collega’s nog veel enthousiaste nieuwe collega’s mag verwelkomen. 

Wil je nog iets meegeven?
Ik ben trots om voor Timing te werken en trots op Timing als werkgever. 
 

31.10.2023
Share
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.