BIJ TIMING MAG JE ONDERNEMER IN DE REGIO ZIJN

Iedere maand zijn er collega’s waarmee we een jubileum vieren. Timers die met ons zijn meegegroeid. Dennis IJsveld is deze maand een van de jubilarissen. 12,5 jaar geleden stapte hij bij Timing binnen als intercedent. Inmiddels is hij regiomanager MKB Arnhem en Doetinchem.

Had je ooit gedacht dit jubileum te halen?
“Nee, ik had niet het idee dat ik bij een uitzendbureau terecht zou komen. Na mijn studie solliciteerde ik op een baan waar ik een beetje onder gekwalificeerd voor was. Een leuk gesprek, maar ik kreeg de terugkoppeling: ‘Ik zou je over twee jaar aan willen nemen, maar ga eerst maar werkervaring opdoen bij een uitzendbureau. Daar leer je meerdere facetten in het werkveld, zoals klantbeheer, commercie en werving en selectie.’ Ik heb toen bij drie uitzendbureaus gesolliciteerd en gekozen voor Timing omdat daar de functie het meest allround was. Ik dacht: ‘Hier pas ik wel.’ Ik ben wel iemand die energie krijgt van new business, nieuwe mensen spreken, netwerken, nieuwe ideeën opdoen.”

Wat houd je hier?
“Die 12,5 jaar gaat met ups en downs, net als de arbeidsmarkt. Ik ben er in die tijd wel achter gekomen dat Timing voor mij het enige uitzendbureau is waar ik wil werken. Ik heb best wel eens gesprekken gehad, maar zit hier gewoon op mijn plek. Voor mij is het gras bij de buren dus niet groener. Ik ben heel ondernemend en dat past goed bij Timing. Hier mag je echt een ondernemer in de regio zijn.”

Wat maakt Timing zo speciaal?
“Iedereen is hier heel benaderbaar. Het maakt niet uit of het gaat om een collega uit een ander team of bijvoorbeeld Margriet (red. CEO Timing). Verder is de organisatie echt in beweging. We durven echt keuzes te maken en ook toe te geven: ‘Oké, dat hebben we wellicht fout gedaan, we gaan deze koers aanpassen.’ Dit is bijvoorbeeld het geval bij het openen van vestigingen. Verder zie je ook weer ‘oldtimers’ terugkomen. Dat is toch een mooi compliment.”

Wat is je grootste uitdaging?
“Blijven meebewegen met de markt. En dan bedoel ik niet alleen met de uitzendmarkt, maar ook in de afstemming met je team. Zijn we met de juiste dingen bezig. Zorgen dat zij zich happy voelen en dat de funnel blijft draaien. Verder probeer ik van iedere dag een feestje te maken.”

Wat heb je hier het meest geleerd?
“Als je ergens in gelooft: laat maar zien, ga het maar doen. Natuurlijk moet je wel een goed verhaal hebben, maar dan krijg je ook het vertrouwen om ermee aan de slag te gaan. Ik heb hier echt geleerd keuzes te maken en ergens vol voor te gaan als je erin gelooft. Anders werkt het niet. Dat zeg ik ook altijd tegen mijn team. Als je zelf heel ontwikkelgericht bent, dan moet je ook je team hiervoor een podium geven: ‘The sky is the limit.’ Ik heb hier net nog met een teamlid over gesproken. Dan zeg ik: ‘Dinsdag hebben we een periodiek, wat wil je doen? Maak maar een plan, geef maar aan hoe jij er naar kijkt. Vind je die rol leuk? Prima, ga het maar doen.’ Van mij krijg je de ruimte, alleen kijk ook naar het resultaat. Natuurlijk stoot je dan wel eens je hoofd. Dat is helemaal niet erg. Dat zorgt er ook voor dat je weer een stap kunt zetten.”

Wat is het geheim van jouw succes?
“Goede zelfreflectie en doorzettingsvermogen. Dat brengt me ver. Ik ben geen opgever. Er zijn echt wel eens tegenslagen geweest of keuzes waar ik niet achter stond, maar dan ga ik wel bij mezelf na waar dat aan ligt. Heb ik er alles aan gedaan? Ligt het niet ook bij mij? Ik kan heel goed tegen feedback en vind ook dat we dat aan elkaar moeten geven. Uiteindelijk leer je overal wel iets van. Elke dag gebeurt er wat anders en elke dag steek je daar iets van op. Daarnaast is ondernemerschap belangrijk. Dat zit echt in mij.”

Waar ben je trots op?
“Er is niet één ding dat eruit springt. Uiteindelijk gaat het net zo goed om trots zijn op de kleine dingen. Ik vind het supertof dat ik nu regiomanager ben in de regio waar ik met mijn gezin woon. Hier zit ik op mijn plek. Ik wil groeien in de regio en heb hier ook best veel ideeën voor. Overigens was ik vanochtend ook trots toen ik hoorde dat er iemand op gesprek mag bij een prospect die we kennen vanuit de businessclub van Vitesse. Hartstikke mooi toch. Dat is voor mij ook een succes.”

Wat wil je ons nog meegeven?
“In 12,5 jaar Timing zijn er heel veel dingen gebeurd. Je leert heel veel in de organisatie en van iedereen steek je wel wat op. Verder is de diversiteit qua mensen die je spreekt echt gigantisch. Ik blijf hier dus nog wel even.”

21.04.2023
Share
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.