MENSEN IN HUN DAGELIJKSE WERK EN LEVEN ECHT IETS BIEDEN

Regelmatig komt een oud-collega weer bij Timing werken. Chantal Bouwens is één van deze zogenaamde oldtimers. Na acht jaar te zijn weggeweest is ze terug bij Timing als Key Accountmanager.

Wat heb je het meest gemist?
“Wat me echt heel erg is bijgebleven is het gevoel van samen doen we dit. Met elkaar een doel hebben en daar keihard voor gaan. Niet bij de pakken neerzitten als het even tegenzit, maar je creativiteit gebruiken. Of je het nou met je eigen vestiging of met de collega’s om je heen voor elkaar moet krijgen. Je regelt het met elkaar.“

Wat maakt  werken bij Timing zo speciaal?
“Hier kun je waarde toevoegen in de samenleving, dat vind ik belangrijk. Deze tijd kan best zwaar zijn voor mensen. Ik vind het mooi dat je bij Timing mensen in hun dagelijkse werk en leven echt iets kunt bieden. Een goed voorbeeld is een kennis van mij. Hij is voor de liefde vanuit Egypte naar Nederland gekomen en heeft bij ons zijn eerste baan in Nederland gevonden. Inmiddels is hij mijn overbuurman, hij is nu technisch manager, heeft een mooi huis en lieve kinderen. Via Timing heeft hij een start gemaakt en door te leren heeft hij zich verder weten te ontwikkelen. Hoe gaaf is dat.”

Waarom ben je teruggekomen?
“Ik werkte al zes jaar als intercedent in Tiel en wilde doorgroeien. Op dat moment kwam mijn droombaan vrij: Key Accountmanager voor een concept van Starbucks. Dat leek me zo cool. Dus heb ik gesolliciteerd en werd aangenomen. Zo werd Timing voor mij een hele mooie springplank om een nieuw avontuur aan te gaan. Overigens best een pittige overgang. Als je het vergelijkt met zwemmen had ik als intercedent mijn A- en B-diploma wel gehaald, maar Key Accountmanagement vroeg toch ook wel om reddingszwemmen. Dat heb ik daar geleerd. Toen Harriët van Wijngaarden (red. huidige manager) bij mij op de radar kwam voor de functie van Key Accountmanager was ik niet op zoek, maar wel direct geïnteresseerd in het verhaal achter de functie. Vlak voor mijn vertrek bij Timing had ik een heel leuk gesprek met haar gehad en zijn we elkaar op LinkedIn blijven volgen. Natuurlijk heb ik, toen zij mij benaderde, mezelf afgevraagd of ik daadwerkelijk weg wilde. Inmiddels weet ik dat ik dubbel en dwars heb gekregen wat ik wilde. Blij dat ik weer terug ben.”

Naar wie keek je het meest uit?
“Sowieso keek ik uit naar de samenwerking met Harriët en is het onwijs leuk om Paul Haarhuis weer te zien en spreken. Minstens even leuk is het om met Marlous Bak-Groen samen te werken. Zij is vlak voor mij gestart en ook een terugkerende oldtimer. Sterker nog zij heeft, nadat ik ben weggegaan, ook als intercedent in Tiel gewerkt. Ik heb haar altijd een heel leuk persoon gevonden, superleuk dat we nu in hetzelfde team zitten.

Welke oldtimer zou je graag terug willen zien komen?
“Rick van Lieshout. Hij heeft eerst als flexkracht gewerkt bij een klant van ons in Tiel. Toen er bij ons een vacature vrij kwam hebben we hem benaderd en is hij in ons team als intercedent gestart. Ik zou het heel leuk vinden als Rick weer terug zou komen.”

14.02.2023
Share
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.