MENSEN DIE HET GOED MET ELKAAR KUNNEN VINDEN, DAT MISTE IK ENORM

Regelmatig komt een oud-collega weer bij Timing werken. Safouane Boudzra is één van deze zogenaamde oldtimers. Hij maakte een korte uitstap naar een ander uitzendbureau, maar was na vier maanden al weer terug bij Timing.

Wat heb je het meest gemist?
“De gezelligheid, sfeer, mensen die het goed met elkaar konden vinden, dat miste ik enorm en dat heb ik nu wel weer. Bij Timing werken open, vrolijke en behulpzame mensen. Mensen die écht voor je klaar staan. Zo werkte er op mijn eerste werkdag een aantal zaken niet, maar het was wel direct met één telefoontje allemaal geregeld.  Natuurlijk moet je uiteindelijk zelf ook de sfeer creëren. Maar die warme omgeving van Timing vond ik niet bij die andere baan.”

Waarom ben je teruggekomen?
“In 2020 ben ik gestart als Inhouse intercedent bij Bleckmann. Al vrij snel groeide ik door naar een leidinggevende functie. Vervolgens benaderde Olympia mij voor de functie manager Inhouse bij hun grootste klant. Ondanks dat ik het enorm naar mijn zin had bij Timing voelde het ook als een soort veilige haven. Ik had niet het idee dat dit op korte termijn zou veranderen, ook al gaf mijn manager aan hiermee bezig te zijn. Om eerlijk te zeggen voelde ik me ook wel enorm gevleid door het aanbod van Olympia. Ik ben pas 27 jaar en wil het maximale halen uit mijn carrière. De nieuwe omgeving en uitdagingen trokken mij aan en ik wilde weten of het gras daar groener was. Dat was het dus niet, ik kwam bedrogen uit. Van een goede vriend van mij, die ik heb leren kennen bij Timing, bleef ik de Timing verhalen horen en dan miste ik het echt. Dus heb ik Maureen Schutten (red. Special Service Director bij Timing) gebeld. Ik wist dat er mogelijkheden zouden zijn bij PostNL en Maureen weet overal wel van, ze is direct voor mij gaan kijken. Uiteindelijk was alles vrij snel geregeld.

Nu ben ik teamlead bij PostNL. Wat we hier doen is uitzenden plus, een andere constructie met zeker voldoende uitdagingen. Dagelijks krijg ik nog andere aanbiedingen, maar ik weet nu dat Timing voor mij echt de juiste keuze is. Het grappige is dat ik Margriet (CEO, Timing), vlak voordat ik wegging bij Timing, sprak. Zij zei toen al: ‘Goh, als je toch uitdaging wilt hebben had je echt niet weggehoeven. Je kan net zo goed naar PostNL gaan.’ Dus uiteindelijk komt het allemaal weer bij elkaar.”

Naar wie keek je het meest uit?
“Op het moment dat ik aan mijn team vertelde dat ik weg ging zag ik dat het team dat moeilijk vond. Dat raakte mij enorm. Het is dus leuk dus om deze collega’s weer te spreken. Waar ik verder naar uitkeek was het werken met Maureen. Zij heeft veel kennis en ervaring. Nog steeds leer ik iedere dag van haar.”

Welke oldtimer zou je graag terug willen zien komen?
“Mijn oude team, de collega’s bij Bleckmann. Met hen kon ik het heel goed vinden. Het zou heel leuk zijn als zij weer terugkomen.”

 

15.03.2023
Share
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.