HET WERKEN ALS INTERCEDENT HEEFT ME ECHT VRIENDSCHAPPEN OPGELEVERD

Regelmatig komt een oud-collega weer bij Timing werken. Sybelle Kuijer is één van deze zogenaamde oldtimers. In vier jaar tijd ontwikkelde ze zich van junior naar senior intercedent waarna ze Timing verliet. Om binnen een jaar al weer terug te komen bij Timing als Account Executive.

Wat heb je het meest gemist?
“De sfeer, die heb ik echt gemist. Het maakt niet uit welke vestiging van Timing je binnenloopt en of je er ooit geweest bent, overal krijg je een warm welkom en is men geïnteresseerd in jou: wie ben je, wat doe je allemaal. Het gesprek is gewoon snel opgestart. Allemaal heel familiair.”

Waarom ben je teruggekomen?
“Ik wilde niet perse weg bij Timing, maar wel iets anders doen. Intern was er op dat moment niet echt iets. Dus ben ik ergens anders gestart als projectmanager. Vrij snel na mijn vertrek kwam alsnog een functie bij Timing vrij en werd ik benaderd. Mijn vriend zei: “Je bent echt hartstikke gek als je niet gewoon dat gesprek aangaat.” Ik heb gebeld met mijn huidige manager Harriët en had direct een heel leuk gesprek. Daarna was de keuze snel gemaakt. Uiteindelijk ben ik negen maanden weggeweest  waardoor het voelde alsof ik een lange vakantie had gehad.”

Wat doe je nu bij Timing?
“Nu werk ik  als Account Executive in het Key Accountmanagers team waarbij ik verantwoordelijk ben voor de vestiging overschrijdende accounts. Een baan die goed bij mij past. Door mijn uitstapje weet ik dat mijn hart ligt bij het relatiebeheer. Ik vind het leuk om klanten echt beter te leren kennen, te weten wat hun drijft, wat belangrijk voor ze is en wat wij als Timing zijnde voor hen kunnen betekenen. Daar ligt mijn kracht en krijg ik enorm veel energie van.”

Naar wie keek je het meest uit?
“Eigenlijk niet naar iemand specifiek. Iedereen binnen Timing heeft een bepaald iets dat ons Timers maakt. Ik kan er niet helemaal de vinger opleggen wat dat nou precies is. Een karakterdingetje waardoor we allemaal toch ergens een connectie hebben met Timing. Je ziet het zeg maar in elke Timer of het nu om een intercedent of een manager op het hoofdkantoor gaat: een bepaalde openheid, een mate van sociaal zijn. Zo zijn van mijn ‘oude’ team in Utrecht nu alle intercedenten weg, maar als ik daar de vestiging binnenloop is het direct supergezellig en wordt er regelmatig ge-vrij-mi-borrelt.”

Welke oldtimer zou je graag terug willen zien komen?
“Die meiden van Utrecht, van mij mogen ze allemaal terugkomen. Het mooie van ons team was dat we niet alleen aan het werk waren met elkaar. Er was ook ruimte om een keer je frustratie te delen of een keer ergens verdrietig over te zijn. Ik zie ze overigens nog steeds. We spreken regelmatig af om lekker te eten of spelletjes te doen. Een oud collega woont op Terschelling en eens per jaar gaan we daar met z’n allen een weekend naartoe. Dus dat werken als intercedent op de vestiging in Utrecht heeft me ook echt vriendschappen opgeleverd.”

01.03.2023
Share
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.