Ik werk al vijf jaar met de allerleukste collega’s

Iedere maand zijn er collega’s waarmee we een jubileum vieren. Timers die met ons meegegroeid zijn. Koen Wissing, Timing Regiomanager in Noord-Oost Brabant is deze maand één van de jubilarissen. Koen is al 5 jaar Timer en nog net zo enthousiast als toen 'ie startte. Hoe dat komt? Dat lees je hier!

Had je 5 jaar geleden gedacht dit jubileum te halen?
Goeie vraag ! Mijn gevoel bij Timing was na mijn eerste kennismaking, met Hans ten Zende (red: Hans was destijds Commercieel Manager, inmiddels Director MKB bij Timing), direct erg goed. Hans is natuurlijk een echte salesman, hij kon Timing als geen ander verkopen! Dus in dat opzicht zou ik zeggen: ja ik had wel verwacht dat ik hier 5 jaar na mijn start nog zou werken. 

Wat houd je hier?
Het persoonlijke karakter van onze organisatie past erg goed bij mij. En de ruimte voor ontwikkeling en ondernemerschap. Dat werd op voorhand natuurlijk erg mooi verteld, dan is het altijd nog maar de vraag of dit ook écht is hoe een organisatie in elkaar steekt. Wat blijkt? Bij Timing krijg je deze ruimte écht! Je bent zelf verantwoordelijk om de kansen te pakken die je krijgt, maar als je er voor wil gaan, is er ontzettend veel mogelijk binnen onze organisatie. Daarnaast werk ik al vijf jaar met de allerleukste collega’s van het land! Ik heb de eer gehad om voor Timing, in mijn vorige functie, het hele land te mogen bezoeken! Overal heb ik mogen samenwerken met fijne collega’s waar ik ook nu nog altijd veel contact mee heb om over ons werk en de arbeidsmarkt te sparren, maar uiteraard ook over koetjes en kalfjes te praten.

Wat maakt Timing zo speciaal?
Zoals ik al zei, de mensen die bij Timing werken. Er werken heel veel verschillende karakters binnen Timing en iedereen mag er zijn en wordt gehoord. Dat maakt voor mij Timing heel speciaal. 

Welke impact maak jij in je werk?
Ik werk nu ruim een jaar als Regiomanager Noord Oost Brabant, een schitterende regio waar Timing nog mooie stappen kan maken. Wij werken met ons team dagelijks om de beste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Door ons écht te richten op de kandidaat zijn we ook veel bezig met opleiden, ontwikkeling en zetten we in op een duurzame relatie tussen de kandidaten en Timing. Juist in deze tijd is het onze taak om flexkrachten zekerheid te bieden, nu en in de toekomst. Het is gaaf om daar iedere dag een steentje aan te mogen bijdragen met mijn team.

Wat is je grootst uitdaging?
Er zijn veel uitdagingen te bedenken, maar in mijn rol als regiomanager blijft het natuurlijk de uitdaging om de mooiste opdrachtgevers in de regio voor Timing te laten kiezen. Dit zie ik dan ook als een van de grootste uitdagingen. Maar als je me deze vraag morgen opnieuw stelt, kan er zo weer een ander antwoord uitkomen.

Wat heb je hier het meest geleerd?
Ik heb binnen Timing erg veel geleerd. Vooral door de geweldige collega’s waarmee ik heb mogen en nog steeds mag werken. Iedereen heeft zijn eigen manier, visie en kijk op zaken en op het leven. Dit samen met mijn eigen visie en alles wat er rond om mij heen gebeurt maakt dat ik me heb ontwikkeld tot wie ik nu ben. Een belangrijk punt waarop ik mezelf heb ontwikkeld is het af en toe eens stilstaan bij de mooie resultaten die gehaald worden. Tijd nemen voor reflectie op positieve punten, niet alleen maar bezig zijn met dat het nog meer en nog beter moet (wat natuurlijk wel zo is). Deze ontwikkeling gaat hand in hand met het mooie leiderschapsprogramma “Kick” waar we door super trainers bij Timing getraind worden.

Wat is het geheim van jouw succes?
Dit is nou zo’n vraag waarop ik een jaar of twee geleden geen antwoord zou kunnen geven. Maar door er zo nu en dan eens bij stil te staan denk ik dat mijn succes vooral komt door mijn motivatie en vermogen om mensen mee te krijgen. 

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op de groei in 2023 met ons nieuwe team in de regio.

Wat wil je ons nog meegeven?
Ik zou iedereen aanraden om voor Timing te gaan werken! 


 

29.01.2024
Share
Timing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.